ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ: "Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο"

Ντούβνιακ: "Να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο"

Ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει χαρακτήρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στον εντός έδρας κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην στήριξη που είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ από φίλους του "Δικεφάλου" στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: "Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί προερχόμαστε από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε χαρακτήρα, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό μας πρόσωπο.

Είναι σίγουρα πρόβλημα ότι και πάλι θα έχουμε απουσίες, αλλά όποιος και να είναι στο παρκέ, πρέπει να δώσει το καλύτερό του εαυτό. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές, το κάναμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι που μας λείπει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Στο μπάσκετ πάντα έχει σημασία η επόμενη μέρα, ωστόσο, θέλω να επιστρέψω για λίγο στο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο και όχι για τον αγώνα, αλλά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τον πολύ όμορφο τρόπο με τον οποίο μας συμπεριφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νησί. Μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ήρθαν στο ξενοδοχείο, ήταν από νωρίς στο γήπεδο, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος του αγώνα, ενώ εμείς τους απογοητεύσαμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αυτοί μας χειροκρότησαν. Τους ευχαριστήσαμε κι αυτό ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς. Ήταν κάτι μοναδικό και δεν θα το ξεχάσω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ