ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ: "Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ"

Ντούβνιακ: "Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κόροιβο στο Σάββατο (2/4, 17:00) και ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει στο ματς πως είναι έτοιμη για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ο Ντούρος Ντούβνιακ ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (2/4, 17:00) κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Πυλαία. Όπως επεσήμανε, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει πως είναι έτοιμος για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το blog του Ούρος Ντούβνιακ (ΠΑΟΚ) στον ΕΣΑΚΕ:

"Να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ

Πλησιάζουμε προς το τέλος. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια για την κανονική περίοδο και μετά τους αγώνες των πλέι οφ. Δεν ξέρουμε ούτε πότε θα ξεκινήσουμε και φυσικά, ούτε πόσα παιχνίδια θα παίξουμε. Ελπίζω να είναι γρήγορα και. πολλά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα, με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα, δεν είναι και πολλά αυτά που έχω να γράψω για το μπάσκετ. Προπόνηση, γήπεδο, σπίτι, γήπεδο, αγώνας. Αυτή είναι η ρουτίνα μας.

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο. Παίζουμε με τον Κόροιβο, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί και εμείς θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ, αλλά και ο αντίπαλός μας ψάχνει αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Λέμε συνεχώς τα ίδια πράγματα, αλλά όταν κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε και χαρούμενοι. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ κι αυτό μόνο στο γήπεδο μπορούμε να το δείξουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ