ΠΑΟΚ

Άλλες 4 εβδομάδες εκτός ο Μαργαρίτης

Άλλες 4 εβδομάδες εκτός ο Μαργαρίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα χρειαστεί να παραμείνει ακόμα 4 εβδομάδες εκτός δράσης, προκαλώντας πονοκεφάλους στον ΠΑΟΚ εν όψει των υποχρεώσεων σε Stoiximan.gr Basket League και Champions League.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα κληθεί να μείνειακόμα 4 εβδομάδες εκτός δράσης. Εξέλιξη που δεν άρεσεστο τεχνικό του ΠΑΟΚ Σούλη Μαρκόπουλο εν όψει των υποχρεώσεων στη Stoiximan.gr Basket League αλλά και στο Champions League της FIBA και καλείται να το καλύψει.

Οι ενοχλήσεις πουείχε ο Μαργαρίτης στο αριστερό του γόνατο από το φιλικό στη Σμύρνη με την Καρσίγιακα δεν υποχώρησαν και μετά από τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (11/10) αποφασίστηκε να μείνει εκτός για τις επόμενες 4 εβδομάδες.Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ένα οστικό οίδημα όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε και πλέον αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα μέσα του Νοέμβρη.

Αντίθετα με τον Μαργαρίτη ο Μαρκόπουλος ευελπιστεί πως στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο PAOK Sports Arena θα έχει στη διάθεσή του τον Νέναντ Μιλιένοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ που απουσίαζε στην πρεμιέρα και την ήττα στη Λευκάδα από τη Δόξα δείχνει να ξεπερνάει το διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει στον αστράγαλό του στο νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα η εμφάνιση των Αμερικανών Μπράντον Τέιλορ και Τζόρνταν Σάιμπερτ όπως ήταν επόμενο έχει προβληματίσει τον Μαρκόπουλο όσον αφορά το μέλλον τους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι δεν πέτυχαν καλάθι, ο Τέιλορ είχε 1 πόντο από μία βολή και ο Σάιμπερτ ήταν άποντος, με το τεχνικό του "Δικεφάλου" αν και δεν το συνηθίζει να "ξεσκονίζει" την αγορά προς αναζήτηση των αντικαταστατών τους εκτός και αν πετύχουν να μεταμορφωθούν αρχής γενομένης κόντρα στον Κολοσσό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ