ΠΑΟΚ

Νέα χορηγική συμφωνία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Νέα χορηγική συμφωνία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, ακολουθώντας τον δρόμο των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο ΟΠΑΠ θα διαφημίζεται φέτος στη φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο "δικέφαλος". Οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν για τη νέα χορηγική συμφωνία που υπέγραψαν για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, επιστρέφοντας στον ΟΠΑΠ μετά από μια δεκαετία.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξης της συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, που θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ για τις ελληνικές διοργανώσεις, αλλά και το Basketball Champions League, μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ".

Μετά από μια δεκαετία, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο ΟΠΑΠ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, που βασίζεται στο κοινό τους όραμα για το ευ αγωνίζεσθαι και την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Νέα χορηγική συμφωνία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ