ΠΑΟΚ

"Να εδραιωθούμε στη θέση μας"

"Να εδραιωθούμε στη θέση μας"
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης Μαρκόπουλος, τοποθετήθηκε για την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας μέσα στη σεζόν

Δηλώσεις μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τα Τρίκαλα έκανε ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος: "Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Πιστεύω πως σε κάποια πήγαμε αρκετά και ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, σε άλλα όμως όχι τόσο και θα πρέπει να τα βελτιώσουμε.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μας προκαλεί κάποια προβλήματα, εμείς όμως κοιτάμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να βελτιωνόμαστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχικά, θέλουμε να εδραιωθούμε στη θέση που είμαστε όσον αφορά τα πλέι οφ και μετά θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Έχουν έρθει αρκετοί παίκτες φέτος για πρώτη φορά παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όσο παρακολουθώ εγώ, δε νομίζω ότι υπάρχει ευρωπαϊκή ομάδα που να κάνει κάτι αντίστοιχο και να είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ