ΠΑΟΚ

Μπρέμερ: "Κλειδί θα είναι η άμυνα..."

Μπρέμερ: "Κλειδί θα είναι η άμυνα..."

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρη ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τρίτης (09/06, 19.30) απέναντι στους "κίτρινους"

Για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ο αγώνας της Τρίτης (09/06, 19.30) με τον Αρη στο Παλέ και στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Για την κόντρα με τους "κίτρινους" μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ ο Τζέι Αρ Μπρέμερ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός είπε:

Για το ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ξεκούρασης: " Είναι τα πλέι οφ και ξέρεις πως είναι η κατάσταση πλέον. Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές μαζί τους, μας ξέρουν και τους ξέρουμε, θα δούμε βίντεο, θα κάνουμε προπόνηση, αλλά μέσα σε 24 ώρες δεν μπορείς να δουλέψεις πολύ σε φυσική κατάσταση. Μπορείς όμως να δουλέψεις στην ψυχολογία και στο μυαλό".

Για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αρη την Κυριακή: " Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη νίκη για μας. Στο τέλος της τρίτης περιόδου και σε ένα τάιμ άουτ, είπαμε ότι θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, σε άμυνα και επίθεση, να μπούμε δυναμικά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ροή του αγώνα. Θέλαμε να μειώσουμε γρήγορα την διαφορά και αυτό ξεκίνησε από την άμυνά μας. Όταν βάλαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ, αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε και μπροστά στο σκορ και να διατηρήσουμε το προβάδισμα ως το τέλος".

Για το κλειδί της νίκης αλλά και τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στα παιχνίδια: " Όπως συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι, το κλειδί θα είναι η άμυνα. Τους περιορίσαμε στους 60 πόντους και πρέπει να συνεχίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι να είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας. Σε αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα. Ένας αγώνας όμως διαρκεί 40 λεπτά και παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να παίζεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον ίδιο ρυθμό, πρέπει να περιορίσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα, να έχουμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα για όσο περισσότερο μπορούμε και όχι μόνο για 20-25 λεπτά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ