ΠΑΟΚ

Μπράιαντ: "Όταν δεθούμε, θα είμαστε κάτι το ιδιαίτερο"

Μπράιαντ: "Όταν δεθούμε, θα είμαστε κάτι το ιδιαίτερο"

Ο Ντάριλ Μπράιαντ θεωρεί πως θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να αποκτήσει την απαιτούμενη "χημεία" ο ΠΑΟΚ αλλά φαίνεται αισιόδοξος για την εικόνα που θα έχει η ομάδα με το κατάλληλο "δέσιμο"

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη κέρδισε την Γκαζιαντέπ με 88-84, σε ένα ματς που ο Ντάριλ Μπράιαντ είχε 20 πόντους. Ο Αμερικανός μίλησε για το παιχνίδι με τους Τούρκους και γενικότερα για την ομάδα του "Δικεφάλου". Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη απέναντι στην Γκαζιαντέπ: " Αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα. Παίζει σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Είμαστε και οι δύο δυνατές ομάδες που είχαμε ανταγωνισμό στο παιχνίδι μας. Σίγουρα εμείς είμαστε όλοι κουρασμένοι. Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας αλλά πάντα προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο ματς και για το ανέβασμα της απόδοσης μετά (σ.σ. ο "Δικέφαλος" αρχικά έχανε με 6-17 αλλά με σερί 17-0 προηγήθηκε με 23-17): "Είναι κάτι που έχουμε στην ομάδα, είτε είμαστε πίσω στο σκορ είτε όχι. Κάπως χαθήκαμε αλλά επιστρέψαμε κυρίως αμυντικά και αυτό μας βοήθησε".

Για τα σκαμπανεβάσματα που είχε ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω θα υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν, τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Παίζουμε μαζί και συνηθίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα πάρει λίγο καιρό ακόμα. Όταν όμως θα έχουμε αυτό το «κλικ» (δηλαδή όταν υπάρξει το "δέσιμο" στην ομάδα), νομίζω ότι θα είμαστε κάτι το ιδιαίτερο".

Για τον χρόνο που θα χρειαστεί η ομάδα για να βρει την κατάλληλη "χημεία": " Δεν το ξέρω αυτό. Ελπίζω άμεσα γιατί η σεζόν ξεκινάει σε λίγο καιρό. Ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που θέλουμε άμεσα. Κάνουμε πολλά πράγματα και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα από τις προπονήσεις. Νομίζω ότι θα γίνουμε… ένα, γρήγορα".

Για το ότι πέτυχε σημαντικά καλάθια προς το τέλος του αγώνα με την Γκαζιάντεπ: "Ως ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας, αυτή είναι η δουλειά μου. Να παίρνω την σωστή απόφαση, να παίρνω το σουτ και να δίνω την πάσα για ένα ανοιχτό σουτ. Νιώθω άνετα σε τέτοιες στιγμές, νιώθω ότι είναι δική μου απόφαση για να πάρω τέτοια σουτ".

Για το κομμάτι του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα: "Νομίζω ότι πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον. Είναι νωρίς, υπάρχουν πολλές φωνές μέσα στο γήπεδο. Νιώθω ότι όταν επικοινωνούμε, θα είμαστε καλύτερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ