ΠΑΟΚ

Μπράιαντ: "Κίνητρο για όλους το ματς με την ΤΣΣΚΑ"

Μπράιαντ: "Κίνητρο για όλους το ματς με την ΤΣΣΚΑ"

Ο Ντάριλ Μπράιαντ αναφέρθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και στο επίπονο πρόγραμμα που υπάρχει ενώ σχολίασε και το εντός έδρας φιλικό με την ΤΣΣΚΑ στο οποίο θα εορταστούν τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου".

Για το διάστημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ αλλά και για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Ντάριλ Μπράιαντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αμερικανός ανέφερε πως "οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, αυτοί που τα παρατούν δεν είναι ποτέ νικητές" και σχετικά με αυτό τόνισε: "Πάντα, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν με τους νικητές. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου στο μπάσκετ, να μην τα παρατάς ποτέ".

Συνεχίζοντας είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

-Πως είναι οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας; Πρέπει να δουλέψατε πολύ…

"Ναι, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επίπονο αυτές τις ημέρες. Είναι η εποχή της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας να προσαρμοστούμε στην ομάδα, αλλά και στο νέο περιβάλλον. Νομίζω ότι όταν πρόκειται για μία νέα ομάδα, όπως η δική μας, είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο η χημεία. Αυτήν πρέπει να καταφέρουμε να βρούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

-Πως αισθάνεστε που πλησιάζει και η ώρα των φιλικών αγώνων;

"Νομίζω ότι θα είναι η εποχή που θα δοκιμάσουμε όλα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας και με την κούραση που υπάρχει, προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας καλύτερα τον άλλο. Και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να καταφέρουμε να δεθούμε σαν ομάδα".

-Πως περιμένετε το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει ιδιαίτερη σημασία και για την ομάδα και για τον κόσμο;

"Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και σε έναν αγώνα που θα γίνει στο γήπεδό μας και για τα γενέθλια της ομάδας. Νομίζω ότι όλους μας προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο, να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, να δούμε παλιούς παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ, αλλά και να δει ο κόσμος, πως εξελίσσεται η φετινή ομάδα και όλα αυτά που κάνουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ νωρίς, αλλά νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για όλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ