ΠΑΟΚ

Μπούτσκος: "Να μείνουμε ζωντανοί για την πρόκριση"

Μπούτσκος: "Να μείνουμε ζωντανοί για την πρόκριση"

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε το παιχνίδι της Λιέτουβος Ρίτας και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Λιθουανούς πρέπει να προστατέψει την έδρα του.

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λιέτουβος Ρίτας την Τετάρτη (11/11) και για το συγκεκριμένο ματς μίλησε ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Έπειτα από μία πολύ κοπιαστική εβδομάδα με δύο εκτός έδρας δοκιμασίες, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο σπίτι μας για ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Αντίπαλος μας η Lietuvos Rytas, μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία τόσο στο Eurocup όσο και στην Ευρωλίγκα. Πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την έδρα μας και ειδικά στο παιχνίδι αυτό κάθε πόντος μετράει, κάθε κατοχή είναι σημαντική, ώστε να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ αξιόλογους σουτέρ (στη λιθουανική λίγκα έχουν μέσο όρο που υπερβαίνει το 40% στα τρίποντα), ιδιαίτερα επιθετική στο transition με κινητήριο μοχλό τον διεθνή Αργεντίνο πόιντ γκαρντ Laprovittola.

Συνδυάζουν την εμπειρία των πολύπειρων Lavrinovic και Lukauskis και το ταλέντο των αυθεντικών σουτέρ που διαθέτουν όπως οι Orelik και Giedraitis. Μέσα στη ρακέτα δεσπόζει ο γνώριμός μας από τη θητεία του στην Ελλάδα Kavaliauskas που με τη μαχητικότητα του αποτελεί σημείο αναφοράς.

Μετά τη νίκη μας στο Ρέθυμνο και την δυναμική που μας δίνει η παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μομέντουμ και είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, αφού πρέπει μέσα από τη διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων, από τη μία να βρίσκουμε την χημεία μας σαν ομάδα και από την άλλη να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Έχουμε μια μεγάλη σεζόν, με τρεις διοργανώσεις μπροστά μας και θέλουμε κάθε φορά να πατάμε στο παρκέ με ισχυρό κίνητρο και στο μέγιστο επίπεδο πνευματικής και αγωνιστικής ετοιμότητας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ