ΠΑΟΚ

Μπάρλοου: "Συναντήστε με στο στάδιο"

Μπάρλοου: "Συναντήστε με στο στάδιο"
Μπάρλοου

Ο Κένεθ Μπάρλοου έχει πάρει "ζεστά" την παρουσία του στο φιλικό ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας και "ανέβασε" σχετική φωτογραφία με μήνυμά του προς τους φίλους του "Δικεφάλου".

Οπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Τετάρτη, ο Κένεθ Μπάρλοου θα βρεθεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το οποίο θα γίνει στις 9 Σεπτέμβρη προκειμένου να γιορταστούν τα 90 χρόνια του "Δικεφάλου".

Ο Αμερικανός έχει έρθει κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτή η επίσκεψή του θα είναι κάπως πιο... ιδιαίτερη αφού το ματς με τους Ρώσους θα έχει επετειακό χαρακτήρα για τους "ασπρόμαυρους".

Ο Μπάρλοου (αγωνιζόμενος στον "Δικέφαλο" είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991 αλλά και του πρωταθλήματος Ελλάδας το 1992) φαίνεται να έχει πάρει "ζεστά" το γεγονός πως θα δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ, μάλιστα "ανέβασε" σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook και απευθυνόμενος στους φίλους του "Δικεφάλου" υπάρχει το εξής μήνυμα: " 9 Σεπτεμβρίου... Συναντήστε με στο στάδιο".

Μπάρλοου: "Συναντήστε με στο στάδιο"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ