ΠΑΟΚ

Μοίρασε χαμόγελα ο Κρουμπάλι

Μοίρασε χαμόγελα ο Κρουμπάλι

Στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ουσμάν Κρουμπάλι, σε μία εκδήλωση που ανέδειξε τις αξίες του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Διαφορετικό από τα συνηθισμένα ήταν το σημερινό πρωινό του Ουσμάν Κρουμπάλι. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ήταν καλεσμένος του 16ουΔημοτικού Σχολείου Ευόσμου, όπου πήρε μέρος σε μία εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της «εβδομάδας επιμόρφωσης» και σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο διευθυντής του 16ουΔημοτικού Σχολείου Κώστας Βασιλειάδης και οι εκπρόσωποι του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκαν τον Κρουμπάλι, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τα παιδικά του χρόνια και το πώς έφτασε στο σημείο να γίνει επαγγελματίας αθλητής, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Σταυρούπολης-Ηλιούπολης. " Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να αισθανθώ και πάλι σαν παιδί. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό να μοιραστώ μερικές θετικές σκέψεις με όλα αυτά τα παιδιά" δήλωσε σχετικά ο άσος του ΠΑΟΚ.

"Ήμουν κι εγώ παιδί, σε αυτή την ηλικία και τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβω την ευθύνη να τους μιλήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα τον ΠΑΟΚ. Κι ευχαριστώ τους υπεύθυνους του σχολείου, αλλά και τους εκπροσώπους του Προξενείου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι εδώ σήμερα".

Photo credits: facebook.com/PAOKBasketballClub

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ