ΠΑΟΚ

"Μέσα" οι Αμερικανοί του ΠΑΟΚ

"Μέσα" οι Αμερικανοί του ΠΑΟΚ

Οι Κέβιν Λάνγκφορντ, Τζέικ Οντουμ, Μαρκ Κάρτερ και Τζούλιαν Βον ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας που κάνει ο ΠΑΟΚ, σήμερα (2/9).

Tη Δευτέρα (1/9) έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη άρχισε η... δουλειά. Ο λόγος για τους Αμερικανούς του ΠΑΟΚ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Τζέικ Οντουμ, Μαρκ Κάρτερ και Τζούλιαν Βον οι οποίοι πήραν μέρος στο πρόγραμμα της σημερινής μέρας.

Το πρωί υποβλήθηκαν στις κατάλληλες -ιατρικές- εξετάσεις και το απόγευμα ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα για την προπόνηση. Πλέον ο Σούλης Μαρκόπουλος από σήμερα (2/9) μπορεί να δουλεύει με "γεμάτο" ρόστερ ενώ θυμίζουμε πως από την Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις και ο 20χρονος Ρώσος, Γκίοργκι Εγκόροφ (1.97 ύψος) τον οποίο... τσεκάρει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Aυτό το οποίο λένε στον ΠΑΟΚ για τους Λάνγκφορντ, Οντουμ, Κάρτερ και Βον είναι πως για πρώτη μέρα προπόνησης έδειξαν να είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Φυσικά, υπογραμμίζουν ότι χρειάζονται χρόνο για να ανεβάσουν ρυθμούς και να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Τέλος, δύο προπονήσεις θα υπάρχουν την Τετάρτη για τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου. Μάλιστα στις 8 το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ