ΠΑΟΚ

"Μέσα" ο Κάρτερ, εκτός ο Λάνγκφορντ

"Μέσα" ο Κάρτερ, εκτός ο Λάνγκφορντ

Ο Μαρκ Κάρτερ επέστρεψε στις προπονήσεις την Παρασκευή ενώ ο Κέβιν Λάνγκφορντ έμεινε στα... πιτς λόγω στομαχικών διαταραχών.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής συμμετείχαν οι Μαρκ Κάρτερ και Τζέικ Οντουμ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν τις τελευταίες μέρες. Ο πρώτος είχε μία ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη ενώ ο δεύτερος είχε πρόβλημα στην ωμοπλάτη και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της χθεσινής (23/4) προπόνησης. Αυτός που δεν προπονήθηκε σήμερα (24/4) για προληπτικούς λόγους ήταν ο Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος έχει στοματικές διαταραχές.

Στο μεταξύ, η πρόκριση του Ολυμπιακού στο final four της Euroleague αποτελεί εμπόδιο στο θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ καθώς έτσι θα "πάει" πιο πίσω η ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης μέχρι τις 14/6 πρέπει να έχει φύγει στις ΗΠΑ για τον γάμο του και στην Λίγκα προσδιορίζουν πως με την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στο final four και εφόσον οι σειρές των πλέι οφ ολοκληρωθούν στα τελευταία τους παιχνίδια, τότε το ελληνικό πρωτάθλημα μάξιμουμ θα τελειώσει λίγο μετά τις 15 Ιούνη.

Ξανά εκτός ο Παπαδόπουλος, φιλικό οι παλαίμαχοι

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (τελευταία φορά προπονήθηκε την Τρίτη). Ο τελευταίος δεν έδωσε το παρών στο "Παλατάκι" και στον "Δικέφαλο" δεν μπαίνουν στην διαδικασία να τον πιέσουν σχετικά με την επιστροφή του στους αγώνες της ομάδας. Τέλος, το Σάββατο το πρωί θα γίνει μικρής διάρκειας φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με αντιπροσωπεία παλαιμάχων από την Κωνσταντινούπολη και το Πέρα Κλουμπ και θα αγωνιστούν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ