ΠΑΟΚ

"Μέσα" και οι Σόμπεϊ, Τσόχλας

"Μέσα" και οι Σόμπεϊ, Τσόχλας

Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το Λαύριο για τα Playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Νέιθαν Σόμπεϊ πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, ο Απόλλωνας Τσόχλας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και αμφότεροι υπολογίζονται πλέον από τον Σούλη Μαρκόπουλο για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Με άλλα λόγια, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σύσσωμος στο Λαύριο με στόχο να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στη δεύτερη φάση, όπου περιμένει ήδη ο Αρης.

Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα” δήλωσε στο paokbc.gr ο Θαντ ΜακΦάντεν για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στις προσθήκες των Σόμπεϊ, Ασκα, τονίζοντας ότι “ έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα Playoffs”.

Όσον αφορά στο αν ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο που πρέπει τη δεδομένη χρονική στιγμή: “ Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε”.

Ο ΜακΦάντεν είπε ακόμα για το τι πρέπει να κάνει ο “δικέφαλος” προκειμένου να νικήσει στο Λαύριο, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ σχολίασε: “ Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση”.

Τέλος, είπε για την ατομική του απόδοση:” Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ