ΠΑΟΚ

Μέρος του προγράμματος ο Κλάσεν

ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2017 / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ 2017 / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΠΑΟΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Όουεν Κλάσεν ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος στην Προύσα, δείχνοντας πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas".

Από την στιγμή που δεν υπήρχε αγώνας στο σημερινό (22/9) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas", ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε τη δυνατότητα να προπονήσει τους παίκτες του, με σκοπό να δώσει έμφαση στα λάθη που έγιναν το προηγούμενο διήμερο και να βελτιώσει τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του.

Οι παίκτες του "δικεφάλου" δούλεψαν για λίγη ώρα στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν αφού δεν θα γίνει προπόνηση. Στα θετικά της ημέρας, το γεγονός πως ο Όουεν Κλάσεν ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, δείχνοντας πως σταδιακά ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες. Μοιάζει αμφίβολο βέβαια να αγωνιστεί το Σάββατο (23/9) στον επόμενο αγώνα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Προύσα.

Οι "μελανόλευκοι" θα μάθουν τον αντίπαλό τους, όπως επίσης την ώρα διεξαγωγής του αγώνα μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ