ΠΑΟΚ

Με Χαραλαμπόπουλο και Ζάρα ο ΠΑΟΚ

Με Χαραλαμπόπουλο και Ζάρα ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ με οδηγούς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλος και τον Θοδωρή Ζάρα νίκησε την Μέγκα Μπέμαξ με 99-81 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην PAOK Sports Arena. Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη φιλική νίκη με 99-81 επί της Μέγκα Μπέμαξ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην PAOK Sports Arena, με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Θοδωρή Ζάρα να σέρνουν τον... χορό για την ομάδα τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε 23 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου", ενώ σε καλή βραδιά βρέθηκε και ο Θοδωρής Ζάρας (17 π.). Επίσης "διψήφιοι" ήταν οι Λάκι Τζόουνς (13π.) και Λίνος Χρυσικόπουλος (11π.).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας του στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά... ανοιχτό, με τους "ασπρόμαυρους", όμως, να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα. Ο "Δικέφαλος" στου δρόμου τα μισά ήταν μπροστά με 52-43 και ανεβάζοντας "στροφές" στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλε τον ρυθμό του και πήρε εντέλει τη νίκη με 99-81.

Τα δεκάλεπτα: 29-28, 52-43, 72-63, 99-81

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Πέτεγουεϊ 8, Χρυσικόπουλος 11 (2), Κρουμπάλι 6, Κόνιαρης, Καρράς 2, Τσόχλας, Μαργαρίτης 6, Ζάρας 17 (3), Χαραλαμπόπουλος 23 (3), Κατσίβελης 5, Τζάκσον 7, Γκος 1, Τζόουνς 13 (3).

Μέγκα Μπέμαξ (Μιλόγιεβιτς): Μούσιτς 1, Μαριάνοβιτς 20 (2), Νεντελίκοβιτς 2, Κάπαριτς 4, Μπιτάντζε 13, Λάζιτς 3 (1), Κοπρίβιτσα 4, Σαμαρντζίσκι 2, Μίσκοβιτς 28 (3), Τσερόβινα 4. Καπετάνοβιτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ