ΠΑΟΚ

Με Κατσίβελη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών

Με Κατσίβελη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών

Ο Δημήτρης Κατσίβελης προπονήθηκε την Παρασκευή (6/10) και θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Αντίθετα, εκτός δωδεκάδας του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Κέβιν Ντίλαρντ και Αντώνης Κόνιαρης.

Με ένα νέο πρόσωπο σε σχέση με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο "δικέφαλος" υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στην εκκίνηση της Stoiximan.gr Basket League, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει στη διάθεσή του τον άρτι αφιχθέντα Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο 26χρονος γκαρντ προπονήθηκε την Παρασκευή (6/10) για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας μάλιστα πως " όταν μίλησα με τον κόουτς και την προοπτική να έρθω στον ΠΑΟΚ, ενθουσιάστηκα. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, να δουλέψω ξανά μαζί του, να βρω και πάλι στην ίδια ομάδα και τον Krubally μετά και την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε πέρσι κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Και είναι πολύ σημαντικό για μένα, που είμαι και από την Θεσσαλονίκη, να παίξω για τον ΠΑΟΚ", για να προσθέσει:

" Θα κάνω ότι μπορώ για να προσφέρω στην ομάδα, σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ σε μία δύσκολη στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία μου στην προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με βοήθησε. Αγωνίστηκα σε 9-10 φιλικά παιχνίδια, υψηλού επιπέδου και για αρκετό χρόνο με ενεργό ρόλο και αυτό με βοήθησε να κρατηθώ σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε βρω μπροστά μου".

Τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν την Πέμπτη (5/10) ξεπέρασαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Λάκι Τζόουνς, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το παιχνίδι με την πατρινή ομάδα.

Αντίθετα, εκτός της δωδεκάδας του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται δύο γκαρντ. Ο λόγος για τους Κέβιν Ντίλαρντ (μόλυνση στο μάτι) και Αντώνη Κόνιαρη (διάστρεμμα) που παραμένουν εκτός μάχης και έχουν βάλει ως στόχο να είναι παρόντες στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ την Τρίτη (10/10, 21:00) απέναντι στη Λούντβιχσμπουργκ. Θυμίζουμε ότι εκτός δράσης παραμένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ