ΠΑΟΚ

Με 1 ευρώ στην PAOK Sports Arena

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ορίστηκε γενική είσοδος για το παιχνίδι με τον Κόροιβο (8/2, 17:00) στην τιμή του 1 ευρώ. Κι υπάρχει λόγος για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (8/2, 17:00) έναντι του 1 μόλις ευρώ θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, την επόμενη εβδομάδα, όταν ο "δικέφαλος" υποδέχεται την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να καθιερώσει από φέτος την "ημέρα ΠΑΟΚ - ημέρα μπάσκετ", ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια με σκοπό να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη regular season της Stoiximan.gr Basket League. Για τη νέα αυτή προσπάθεια, ο "δικέφαλος" ανακοίνωσε σχετικά:

" Ο Μάρτιος ήταν πάντα ο μήνας των έντονων αναμνήσεων. Ευρωπαϊκοί τελικοί, σπουδαίοι τίτλοι, οι κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου. Και ο Απρίλιος όμως που έρχεται, είναι ο μήνας των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, της μεγάλης μας αγάπης που φέτος συμπληρώνει 91 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας όλου του συλλόγου και του εορταστικού χαρακτήρα που υπάρχει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, καθιερώνει από φέτος την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ».

Για τον λόγο αυτό, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Κόροιβος, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17:00, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ!

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, από το PAOK Sports Arena, το online δίκτυο της tickethour και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ