ΠΑΟΚ

"Ματιές" και σε κοινοτικούς παίκτες

"Ματιές" και σε κοινοτικούς παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ "κοιτά" Αμερικανούς και Ελληνες παίκτες, ωστόσο τσεκάρει και περιπτώσεις κοινοτικών καλαθοσφαιριστών. Συζητήσεις την Δευτέρα (6/6) στο "Παλατάκι" για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Επαφές επί επαφών στον ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά ζητήματα. Νέες συζητήσεις έγιναν την Δευτέρα (6/6) στο "Παλατάκι" σχετικά με την διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας.

Οι Νίκος Σταυρόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης καθημερινά είναι σε επαφή τόσο μεταξύ τους αλλά και με μάνατζερ παικτών. Ο ΠΑΟΚ "κοιτά" αρκετούς Αμερικανούς αλλά και Ελληνες, ωστόσο στη λίστα του έχει και κοινοτικούς παίκτες (αναφορικά με τους κοινοτικούς που έπαιξαν στην ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όλα δείχνουν πως θα γίνει χρήση του όρου για να μείνει ελεύθερος ο Νίκολα Μάρκοβιτς κάτι που μοιάζει αναμενόμενο).

Θεωρητικά υπάρχει η προοπτική "γάμου" με κάποιον κοινοτικό αφού μελετούνται διάφοροι παίκτες αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Στο μεταξύ στις "μάχες" του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ από πλευράς των "ασπρόμαυρων" εκφράστηκε η εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Γιάννη Καλαμπόκη μεταφέροντας στο στρατόπεδο του παίκτη πως η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν.

Γενικώς στον "Δικέφαλο" σέβονται ιδιαίτερα τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί αν υπάρξει ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας μαζί του (ο Καλαμπόκης στα 37 του πέραν των όσων μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά, είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του και στα αποδυτήρια ενώ διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα) δίχως πάντως για την ώρα να έχει γίνει κάποια κρούση από πλευράς του "Δικεφάλου", ούτε υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη πως θα προκύψει κάτι σε αυτό το θέμα. Ο Καλαμπόκης είναι πλέον ελεύθερος μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την ΑΕΚ και είναι πάντα "ζεστός" στην προοπτική επιστροφής του στους "ασπρόμαυρους".

Από εκεί και πέρα αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνει συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του εκπροσώπου του Μιχάλη Λιάπη. Ο νεαρός την επόμενη σεζόν επιθυμεί να έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε, αλλά πρώτα η πλευρά του παίκτη θέλει να ακούσει από το στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων" για το τι ρόλο προορίζει τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή (πάντα θεωρείται ανοιχτό το σενάριο του δανεισμού του, με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του αφού το υπάρχων συμβόλαιο ολοκληρώνεται την σεζόν 2016-17).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ