ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς, το... κέρδος του ΠΑΟΚ στο Royal Cup

Μάρκοβιτς, το... κέρδος του ΠΑΟΚ στο Royal Cup

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς στο τουρνουά της Μπρατισλάβας στο οποίο συμμετείχε ο ΠΑΟΚ, ήταν ο πρώτος σκόρερ αλλά και ο πρώτος ριμπάουντερ του "Δικεφάλου". Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά Royal Cup 2015 με δύο νίκες (κόντρα σε Ιντερ Μπρατισλάβας και Τσιμπόνα) και μία ήττα (από την Ζλάτορογκ Λάσκο) και αναφορικά με τις ατομικές επιδόσεις των παικτών του, σίγουρα κρίνεται θετικότατη η απόδοση του Νίκολα Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος αποτέλεσε το... κέρδος των "ασπρόμαυρων" στα ματς που έγιναν στην Μπρατισλάβα καθώς ξεχώρισε ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Μάρκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" έχοντας πετύχει συνολικά 49 πόντους (όσους πέτυχε και ο Κώστας Βασιλειάδης), δηλαδή είχε 16,3 πόντους ανά παιχνίδι.

Πέραν αυτής της πρωτιάς όμως, τα πήγε πολύ καλά και στον τομέα των ριμπάουντ. Ηταν πρώτος από πλευράς των παικτών των "ασπρόμαυρων" -και- σε αυτή την κατηγορία "μαζεύοντας" συνολικά 25 "σκουπίδια" (δηλαδή είχε 8,3 ριμπάουντ ανά αγώνα).

Βέβαια το ζητούμενο είναι ο Μάρκοβιτς να έχει την ίδια καλή παρουσία και στα επίσημα ματς που "έρχονται", με το πρώτο να είναι αυτό απέναντι στο Ρέθυμνο για τον θεσμό του Κυπέλλου στις 7 Οκτωβρίου (ο αγώνας θα γίνει στο "Παλατάκι").

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ