ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς: "Ετσι πρέπει να αμυνόμαστε..."

Μάρκοβιτς: "Ετσι πρέπει να αμυνόμαστε..."
Μάρκοβιτς

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, θα πρέπει να προσεγγίζει τα παιχνίδια του όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κόροιβο.

Για το φιλικό με τον Κόροιβο και για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης μίλησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος είπε:

Για την νίκη κόντρα στον Κόροιβο και για την προσωπική του απόδοση (σ.σ. πέτυχε 9 πόντους): "Hταν το πρώτο φιλικό μετά από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας. Δεν μετράει το αποτέλεσμα αλλά το πώς πατάμε και το πώς είμαστε στο γήπεδο. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για τον εαυτό μου... Γι' αυτό θα μιλήσουν οι προπονητές και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για το τι του άρεσε από το παιχνίδι: " Ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στην άμυνα και ο τρόπος με τον οποίο βοηθούσε ο ένας τον άλλον στην άμυνα. Αυτός είναι και ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και έτσι ανοίξαμε την διαφορά".

Για το ότι χρησιμοποιείται -και- στην θέση "5": " Δεν είχα συνηθίσει να παίζω στην καριέρα μου ως« 5» . Από την άλλη αυτός είναι ο ρόλος τον οποίο μου έχει αναθέσει ο προπονητής, να βοηθήσω στο« 5» και να κάνω το καλύτερο".

Για τον Τέπιτς: "Είναι σπουδαίος παίκτης. Χρειάζεται χρόνο, όπως όλοι μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ".

Για τα θετικά στοιχεία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Κόροιβο: " Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θετικά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψουμε για να βγάλουμε περισσότερα θετικά στοιχεία. Είμαστε μια εβδομάδα που είμαστε μόνο δύο εβδομάδες μαζί".

Προπόνηση και αναχώρηση για Κράλιεβο

Ο ΠΑΟΚ μετά το φιλικό με τον Κόροιβο, ετοιμάζεται για το τουρνουά που θα πάρει μέρος στο Κράλιεβο της Σερβίας. Για εκεί η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει την Παρασκευή αφότου η ομάδα προπονηθεί το πρωί της συγκεκριμένης μέρας. Το Σάββατο θα γίνει το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός (στο τουρνουά είναι ακόμη η Μέγκα Λεκς και η Τράμπζονσπορ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ