ΠΑΟΚ

Μάρκοβιτς: "Έτοιμος να πολεμήσω στην Τρεφλ"

Μάρκοβιτς: "Έτοιμος να πολεμήσω στην Τρεφλ"

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς, που την σεζόν 2015-16 έπαιξε στον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρεφλ Σόποτ. Τι δήλωσε ο Σέρβος παίκτης αλλά και ο τεχνικός της πολωνικής ομάδας.

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς δεν είχε αγωνιστική σταθερότητα στο διάστημα (2015-16) που έπαιξε στον ΠΑΟΚ και στις 7/7 λύθηκε, όπως αναμενόταν, το συμβόλαιό του. Ο Σέρβος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην Τρεφλ Σόποτ, όπου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Μάρκοβιτς δήλωσε: "Θα είναι για μένα μια νέα εμπειρία. Δεν ξέρω ούτε την χώρα, ούτε το πρωτάθλημα. Ξέρω πως η Τρεφλ θέλει να παίξει στα playoffs στο πολωνικό πρωτάθλημα και ελπίζω μαζί με την ομάδα να έχουμε μεγάλη πρόοδο. Θα δουλέψουμε γι' αυτό. Είμαι έτοιμος να πολεμήσω την νέα σεζόν".

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Τρεφλ, Ζόραν Μάρτιτς τόνισε για τον Μάρκοβιτς πως "έχει ευελιξία επιθετικά και αμυντικά. Θα μας βοηθήσει να παίξουμε γρήγορα και επιθετικά. Είναι ένας παίκτης με καλό χαρακτήρα".

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως αν το θέλει, μπορεί να "τελειώσει" άμεσα το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου ωστόσο υπαρκτή παραμένει και η υπόθεση του Γιάννη Καλαμπόκη για τον οποίο έχουμε αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό και είναι δεδομένο πως ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής (είχε καλύτερη παρουσία από τον Χρυσικόπουλο την σεζόν 2015-16, με τελευταίο να έχει -μόλις- 3,4 πόντους μέσο όρο στην Κηφισιά και τον Καλαμπόκη να έχει 6,9 πόντους ανά αγώνα με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα) έχει την εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ