ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Υπήρχε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο"

Μαρκόπουλος: "Υπήρχε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στον παράγοντα κούραση σε ό,τι αφορά την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κλουζ, στο δεύτερο ημίχρονο. Χαραλαμπίδης: "Θα διορθώσουμε τα λάθη μας".

Σχετικά με το φιλικό απέναντι στην Κλουζ , ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην κούραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στην επίθεση, γιατί στο αμυντικό κομμάτι δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά, αφήσαμε πολλούς κενούς χώρους και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να κινούνται με ελευθερία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα, αλλά με διαφορά μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι υπήρχε κούραση, ενώ ταυτόχρονα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυνατοί, είχαν περισσότερες δυνάμεις και εμφανίστηκαν πιο σκληροί στην άμυνά τους. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε και άσχημες επιστροφές κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια. Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές.

Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα και το βασικό ζητούμενο για μας είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Χαραλαμπίδης: "Θα διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Δεν είναι ακόμη περίοδος για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Μόλις έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μπαίνουμε πλέον στα φιλικά παιχνίδια, ουσιαστικά τώρα. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την διάθεση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο όσο νιώθαμε ξεκούραστοι και όχι βαριά τα πόδια μας από την προετοιμασία. Να κρατήσουμε όμως και την όχι καλή λειτουργία που είχαμε σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και θα τα διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Για αυτό άλλωστε ήρθαμε στην Πάτρα, για να δεθούμε σαν ομάδα και να δει ο προπονητής αυτά που θέλει, τι πρέπει να διορθώσουμε και εμείς να ανταποκριθούμε σε αυτά που θέλει από μας. Χρειαζόμαστε φιλικά και μάλιστα πολλά, αυτό ακριβώς που κάνουμε τώρα δηλαδή και θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ότι συμβαίνει και καλό και κακό στα παιχνίδια αυτά είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Όλα δικαιολογούνται, αλλά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε".

Καμιά ανησυχία για Κάρτερ

Σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Μαρκ Κάρτερ. Ο Αμερικανός δεν έπαιξε στον αγώνα με την Κλουζ, αυτό όμως έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό του αστράγαλο. Το Σάββατο θα φανεί σε τι κατάσταση είναι (το σύνολο του Μαρκόπουλου θα προπονηθεί το πρωί), αλλά στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως λογικά θα παίξει απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Απλώς στην ομάδα δεν ήθελαν να επιβαρυνθεί η κατάστασή του στο φιλικό με την Κλουζ και όπως λένε χαρακτηριστικά στους "ασπρόμαυρους" "αν το ματς ήταν επίσημο, θα αγωνιζόταν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ