ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Ολοι οι παίκτες παλεύουν..."

Μαρκόπουλος: "Ολοι οι παίκτες παλεύουν..."
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ίκαρο, με τον ίδιο να στέκεται στα προβλήματα των Παπαδόπουλου και Χάτσερ

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ικαρο, ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα. Συγκεκριμένα είπε:

" Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε αυτό το παιχνίδι. Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο, πιστεύω εξαιτίας της κούρασης.

Είχαμε και τα προβλήματά μας, με τον Παπαδόπουλο που προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε, ενώ στο τέλος δεν είχαμε και τον Χάτσερ για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Το πιο ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες παλεύουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί.

Νομίζω ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κάναμε ένα ακόμη βήμα στην επίθεση, όπου βρήκαμε κι άλλες λύσεις, ενώ κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στην άμυνα θα κοιτάξουμε να τα βελτιώσουμε. Εχουμε τώρα το παιχνίδι της Τρίτης, έχουμε λίγες μέρες για να κάνουμε τα πλάνα μας, αλλά είναι πολύ νωρίς και για τις δύο ομάδες".

*O Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έπαιξε προληπτικά απέναντι στον Ικαρο καθώς είχε ένα χτύπημα κάτω από την μέση από το ματς με τον Απόλλων, ενώ όσον αφορά τον Γουίλιαμ Χάτσερ υπάρχει μια μικρή ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τα 12 ράμματα που έκανε στο φρύδι, δίχως αυτό να σημαίνει πως τίθεται θέμα να μην παίξει στο ματς Κυπέλλου με τον Πανελευσιανιακό. Για το συγκεκριμένο ματς βγήκε απόφαση για τα μέτρα τάξης που λέει πως δεν επιτρέπεται να πάρει εισιτήρια ο "Δικέφαλος" και πως τα 400 πάνε όλα στους γηπεδούχους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ