ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Δέσαμε περισσότερο και είδαμε τα λάθη"

Μαρκόπουλος: "Δέσαμε περισσότερο και είδαμε τα λάθη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κόροιβο και για την παρουσία του "Δικεφάλου" στο "Patras Cup"

Το "Patras Cup" ολοκληρώθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο τουρνουά αλλά και για το ματς απέναντι στον Κόροιβο.

Συγκεκριμένα o κόουτς του "Δικεφάλου" τόνισε: "Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίας και ένα τουρνουά που μας έδωσε την δυνατότητα να βρεθούμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σε αυτά και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά, διορθώσαμε κάποια άλλα, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Ήταν καλό που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και να δοκιμάσουμε αρκετά πράγματα. Νομίζω όμως ότι η παρουσία μας σε αυτό το τουρνουά μας βοήθησε και ευχαριστούμε και τον Απόλλωνα για την πρόσκληση και την συμμετοχή και φέτος στο τουρνουά".

Χάρης Μαρκόπουλος: "Ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα"

Ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος είπε: "Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες μας ήρθαν στο τελευταίο χρονικό διάστημα, οπότε αυτό το τουρνουά, αλλά και όλα τα φιλικά παιχνίδια είναι σημαντικά για να δεθούμε και να γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά ο ένας του άλλου. Δεν παίζει, σε αυτά τα παιχνίδια ρόλο το αποτέλεσμα, αλλά πως θα βγάλουμε καλές συνεργασίες στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι.

Το ευχάριστο για μας ήταν ότι για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το δυσάρεστο ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε όλο το μέχρι στιγμής ρόστερ μας μαζί μας. Καταλάβαμε ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό. Οι άλλες δύο Ελληνικές που ήταν στο τουρνουά είναι πιο έτοιμες από μας και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εμείς ταπεινά συνεχίζουμε την δουλειά μας για να βελτιωθούμε. Ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα έδειχνε ένα μεγάλο μέρος των αρετών του. Νομίζω ότι έχει και ποιότητα και καλό ρόστερ, αλλά όπως κάθε νέα ομάδα, θέλει χρόνο για να περάσει σε όλους η φιλοσοφία του κόουτς. Ο χρόνος νομίζω ότι θα είναι πολύ ωφέλιμος και με πολύ υπομονή και επιμονή ο ΠΑΟΚ θα δείξει το καλό πρόσωπο που έχει πάντα".

Η βράβευση Μαρκόπουλου και η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Basket League που θα γίνει την Δευτέρα (22/9, 19.30) θα εκπροσωπηθεί με τους Σούλη Μαρκόπουλο, Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Μάλιστα ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναμένεται να βραβευτεί για το ότι αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής της περσινής σεζόν. Κατά τα άλλα, η ομάδα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη αφού ολοκληρώθηκε το "Patras Cup".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ