ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Υπάρχει κούραση στην ομάδα..."

Μαρκόπουλος: "Υπάρχει κούραση στην ομάδα..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Ανκαρα αλλά και στον παράγοντα κούραση ενώ μίλησε για τον Σέρβο σέντερ, Ντάρκο Μπάλαμπαν

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ανκαρα (ήττα με 66-74) αλλά και για τον Ντάρκο Μπάλαμπαν (πέτυχε 9 πόντους) μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα είπε:

" Ήταν ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μας και παρά το γεγονός ότι δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από τον πρώτο μας αγώνα, δεν κάναμε πολλά από αυτά που θα θέλαμε στο παιχνίδι. Λόγω των απουσιών όμως, αλλάξαμε σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμασταν και αυτό μας έχεις χαλάσει την χημεία, ενώ υπάρχει και κούραση στην ομάδα κι αυτό είναι προφανές και εξηγεί σε πολύ σημαντικό ποσοστό την αστοχία και στα τρίποντα και στις βολές.

Μας έλειψε γενικά το σουτ, αλλά είχαμε καλά διαστήματα και κινήσεις κοντά στο καλάθι. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα μας βοηθήσει, γιατί αντιμετωπίζουμε πολύ ισχυρές ομάδες που παίζουν σκληρά και πέρα από τα όρια του φάουλ, ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε αυτό από τους διαιτητές μας δημιούργησε πρόβλημα, αλλά από την άλλη μας σκληραγωγεί και πιθανότατα θα μας βοηθήσει ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Είδαμε σήμερα και ορισμένα πράγματα παραπάνω από τον Μπάλαμπαν, είχε καλές κινήσεις, δεν μπορούμε ακόμη να τον κρίνουμε, θα χρειαστεί δουλειά και προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ