ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θέλουμε να βγούμε τρίτοι"

Μαρκόπουλος: "Θέλουμε να βγούμε τρίτοι"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League με την ΑΕΚ. Παράλληλα ο προπονητής του Δικεφάλου έθεσε ως στόχο την τρίτη θέση.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τοποθετήθηκε στη Media Day του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (8/10) για τον στόχο της ομάδας του, υποστήριξε ότι χρειάζεται ενίσχυση στην περιφέρεια, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: " Να χουμε καλό πρωτάθλημα. Υγεία στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Να μην έχουμε τα προβλήματα που έχουμε τώρα. Σίγουρα κανείς δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος πάντα, έτσι κι εμείς θα θέλαμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Είχαμε απώλειες παικτών στην προετοιμασία και πιστεύω να μπουν στην ομάδα άμεσα και να συνεχίσουμε καλύτερα", είπε αρχικά.

Για την ΑΕΚ: " Είναι μια γεμάτη ομάδα με καλό ρόστερ. Είναι πρώτο παιχνίδι. Την είδαμε χθες με τον Άρη, αλλά το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Ελπίζω να είμαστε στην έδρα τους ανταγωνιστικοί και θα δούμε".

Για τον στόχο: " Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπορούμε να πιέσουμε για την τρίτη θέση. Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, από κει και πέρα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για την ενίσχυση: " Όσον αφορά τις άλλες ομάδες, το ενισχύθηκαν είναι σχετικό. Είναι αναλόγως τι παίκτες παίρνεις. Εμείς χρειαζόμαστε ένα παίκτη στην περιφέρεια αυτή τη στιγμή".

Για τον Χαραλαμπίδη: " Το ιατρικό τιμ μπορεί να σας πει μόνο. Προσπαθεί, το θέμα είναι πότε θα επιστρέψει και θα μπορεί να κάνει προπονήσεις με την ομάδα".

Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: " Είχαμε αρνητικά σημεία σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε. Να δώσουμε ενεργητικότητα στην επίθεση και να διορθώσουμε τα λάθη στην άμυνα".

Για τα δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα: " Το θέμα είναι ότι σε αναγκάζει να μπεις δυνατά από την αρχή του πρωταθλήματος. Που δεν ξέρεις κατά πόσο θα είσαι έτοιμος. Από την άλλη όμως, αν μπεις δυνατά, είναι θετικό για τη συνέχεια".

Για το πρωτάθλημα: " Η ΑΕΚ έχει αξιώσεις και ο Άρης περισσότερο από άλλες χρονιές. Μπορεί να γίνει ενδιαφέρον πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ