ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θέλουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί"

Μαρκόπουλος: "Θέλουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί"

Που στάθηκαν οι Σούλης Μαρκόπουλος και Κώστας Κακαρούδης ενόψει της επόμενης σεζόν και πως σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε την βοήθεια που θα προσφέρει στο υπόλοιπο σύνολο ο Κώστας Βασιλειάδης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δύο προσθήκες. .

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία. Πρέπει να σεβαστεί πάνω απ' όλα την ιστορία της και να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Να βγάζει ενέργεια και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που έρχεται να βλέπει", είπε αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους: "Κανείς δεν είναι σίγουρος ποτέ. Υπάρχουν πολλές παράμετροι. Είναι οι οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά και αυτές στην αγορά. Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί η ομάδα μας. Χρειάζεται άλλες δύο καλές προσθήκες, μία στους ψηλούς και μία στην περιφέρεια και πιστεύω θα δυναμώσουμε αρκετά. Από εκεί και πέρα θα δούμε".

Τόνισε ότι: "Δεν μπορείς να πεις για καμία ομάδα ποιο είναι το ταβάνι της. Είναι πως θα βρεθούν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, πως θα είναι οι άλλες ομάδες, ενώ χρειάζεται και τύχη και να μην έχουμε τραυματισμούς. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και πως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες".

Για την παρουσία του Βασιλειάδη σχολίασε: "Πάντα ένας καλός παίκτης βοηθάει το σύνολο. Ο Κώστας έχει μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα μας βοηθήσει".

Τέλος, υπογράμμισε: "Πάντα ανάλογα με τους παίκτες που θα έχεις καθορίζεις και το στυλ της ομάδας. Υπάρχουν δύο ελλείψεις τώρα στο ρόστερ και ανάλογα με το τι θα βρούμε στην αγορά, μπορεί να αλλάξει και το στυλ μας από την μία στιγμή στην άλλη. Δεν είναι τι παίκτες θέλω εγώ, αλλά τι θα βρούμε στην αγορά. Ξαναλέω ανάλογα με το τι παίκτες έχεις, αυτό το παιχνίδι προσπαθείς να κάνεις".

"Δεν έχουμε ταβάνι"

Για τη νέα σεζόν μίλησε και ο Κώστας Κακαρούδης, ο οποίος την περασμένη περίοδο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό. "Είναι ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχει ένας βασικός κορμός και οι ίδιοι προπονητές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι υγεία", είπε αρχικα΄ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: "Προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά ευτυχώς τον έχω αφήσει πίσω. Η υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε".

Επεσήμανε πως: "Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, οπότε δεν βάζουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Σκοπός μας είναι να γίνουμε γρήγορα ομάδα".

Κατέληξε λέγοντας: "Νιώθω καλά. είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα μέσα στο παρκέ. Πολλές φορές λέμε πάνω απ' όλα η υγεία αλλά δεν τον εννοούμε. Το Νο 1, όμως, είναι η υγεία, όλα τα άλλα τα βρίσκεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ