ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Θα έχει εντελώς καινούριο ρόστερ ο ΠΑΟΚ"

Μαρκόπουλος: "Θα έχει εντελώς καινούριο ρόστερ ο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τον ΠΑΟΚ ενώ υπογράμμισε πως η Εθνική ομάδα μπάσκετ διαθέτει καλό σύνολο. Τι δήλωσε ο έμπειρος κόουτς.

Για τον ΠΑΟΚ (και το νέο ρόστερ που θα υπάρξει εν όψει της νέας σεζόν, κάτι που είχαμε προαναγγείλει την επομένη του αποκλεισμού από την ΑΕΚ στα πλέι οφ κάνοντας λόγο για λίφτινγκ που "έρχεται" στο ρόστερ του ΠΑΟΚ), για τον Κώστα Βασιλειάδη αλλά και για την Εθνική ομάδα μπάσκετ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena o Σούλης Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ σιγά σιγά πρέπει να βάλουμε νέους παίκτες στο ρόστερ με τα οικονομικά που υπάρχουν. Είναι θέμα να πάρουμε τους παίκτες που πρέπει. Κι αν τώρα δεν έρχονται, μπορεί σε 15 μέρες ή αργότερα να έρθουν. Φέτος θα παρουσιάσουμε ένα εντελώς καινούριο ρόστερ. Από πέρυσι έχω μόνο δυο συμβόλαια (σ.σ. των Μαργαρίτη και Τσόχλα)".

Για την απόφαση του Κώστα Βασιλειάδη να μετακομίσει στην ΑΕΚ: "Πιστεύω ότι κάθε παίκτης είναι επαγγελματίας και πάει όπου βρει ένα καλό συμβόλαιο".

Για την Εθνική ομάδα μπάσκετ: "Η Εθνική έχει ένα καλό σύνολο αλλά χρειάζεται χρόνος να βρεθούν μεταξύ τους οι παίκτες. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά γιατί ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Υπάρχει πολύ ταλέντο και αν τους δώσουμε χρόνο θα δούμε ένα πολύ καλό σύνολο. Το μπάσκετ ταιριάζει στον Έλληνα. Ο Έλληνας είναι έξυπνος κάτι που είναι απαραίτητο στο μπάσκετ. Το χρονικό διάστημα που έχει ο Κατσικάρης είναι μικρό όμως πιστεύω θα φτιάξει ένα καλό σύνολο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ