ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Περιορίσαμε τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο"

Μαρκόπουλος: "Περιορίσαμε τα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ηρεμία, αλλά και στην τύχη που είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα την εκτός έδρας νίκη (83-78) που έδωσε στους Θεσσαλονικείς το πάνω χέρι για πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Συγκρατημένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το μεγάλο "διπλό" του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ . Ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: " Καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι παρά την διαφορά (σ.σ. 35-18) που είχε η ΑΕΚ. Μετά ήταν θέμα ηρεμίας ίσως και τύχης και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Δεν λέει κάτι αυτό... Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και το έχει δείξει με αντιπάλους όπως ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός μέσα στη χρονιά. Εμείς στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη αδυναμία στη ρακέτα. Στο δεύτερο μέρος δυναμώσαμε και περιορίσαμε τα λάθη που έδιναν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Ετσι πήραμε μία σημαντική νίκη".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδρας ανέφερε: " Είχαμε πει αυτές τις μέρες ότι αυτά τα ματς ήταν όλη η χρονιά. Θέλαμε το πλεονέκτημα από την αρχή της χρονιάς και παρά το γεγονός ότι δεν το είχαμε και είχαμε και την απουσία του Σχοτσανίτη, ανταποκριθήκαμε. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της ΑΕΚ και πήραμε το πλεονέκτημα το οποίο είναι σημαντικό. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Είναι αυτονόητο ότι ο κόσμος πρέπει να έρθει (σ.σ. για το δεύτερο ματς των πλέι οφ). Δεν είναι απαίτηση, είναι δεδομένο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ