ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Νωρίς για συμπεράσματα, πρέπει να γίνουμε ομάδα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στην MZT Σκοπίων ενώ σχολίασε και το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Για το φιλικό με την MZT Σκοπίων αλλά και αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τους Σκοπιανούς. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς *76-72) με την MZT Σκοπίων: "Ηταν ένα φιλικό πολύ νωρίς για τα δεδομένα της προετοιμασίας. Σίγουρα απλώς μόνο εικόνες μπορεί να δεις τώρα και όχι να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα. Πρέπει οι παίκτες να είναι έτοιμοι έτσι ώστε να γίνει αυτό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο δεύτερο δεκάλεπτο: "Κάπου και εμείς ψάχνουμε τα κατάλληλα σχήματα. Πιστεύω είναι ένα θέμα που θα το δούμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε στην άμυνα, επιθετικά θα βρούμε λύσεις".

Για τον Τέιλορ: "Πολλά πράγματα φαίνονται καινούρια για τον Τέιλορ και πρέπει να βρει τα πατήματά του για τον ευρωπαικό τρόπο παιχνιδιού".

Για το τέμπο της ομάδας: " Αν είχαμε καλύτερη κίνηση μετά την κατοχή της μπάλας, θα είχαμε περισσότερους αιφνιδιασμούς. Κάποιες φορές χάσαμε εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμούς".

Για τον Κόνιαρη που ήταν πολύ καλός στο φιλικό με τους Σκοπιανούς και αν υπολογίζει σε αυτόν ώστε να έχει σοβαρό ρόλο στην ομάδα: " Ολους τους παίκτες τους υπολογίζουμε ώστε να έχουν σπουδαίο ρόλο".

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Σίγουρα είναι μια γιορτή για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο. Μια γιορτή για μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλουμε να τιμήσουμε όσους έφεραν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Σάιμπερτ στο ματς με ΤΣΣΚΑ

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ μπορεί να έκανε ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το ματς με την MZT Σκοπίων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι έτοιμος. Ο Αμερικανός το προηγούμενο διάστημα υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον "Δικέφαλο" μετά το τέλος του αγώνα με τους Σκοπιανούς, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του σε ό,τι αφορά το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ.

Μαρμάρινη πλάκα στο "Παλατάκι" για τα αδέλφια Δεδέογλου

Την Τετάρτη θα γίνει η αποκάλυψη της μαρμάρινης πλάκας που θα στηθεί στο "Παλατάκι" για τα αδέλφια Δεδέογλου που βοήθησαν ώστε να γίνει το "Παλατάκι". Στην μικρή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, θα βρεθούν και παλιοί πρόεδροι του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ