ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Νιώθεις δέος όταν βλέπεις την ιστορία του ΠΑΟΚ"

Μαρκόπουλος: "Νιώθεις δέος όταν βλέπεις την ιστορία του ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την γιορτή του ΠΑΟΚ σχετικά με τα 90 χρόνια ιστορίας του ενώ τόνισε πως το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ θα βοηθήσει τους παίκτες του. Τι ανέφεραν οι Ιτούδης και Ιβκοβιτς.

Για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γενικώς όσα έγιναν στο "Παλατάκι" το βράδυ της Παρασκευής, μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα ο κόουτς του "Δικεφάλου" είπε: "Ευχαριστώ τον Ιτούδη και την ΤΣΣΚΑ για το φιλικό. Οι παίκτες μου πήραν ένα καλό μάθημα για το πώς κινούνται οι μεγάλοι παίκτες. Θα αναλύσουμε το φιλικό και θα βγάλουμε συμπεράσματα και αυτό θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αλλά είχαμε περισσότερες λάθος επιλογές, αμυντικά και επιθετικά. Αυτό όμως επηρεάζεται από την ποιότητα του αντιπάλου".

Για τις 19 ασίστ του ΠΑΟΚ: " Σήμερα ήταν 19, αύριο μπορεί να είναι 12. Μακάρι να έχουμε ξανά τόσες ασίστ αλλά εμείς αυτή την στιγμή κοιτάμε τα λάθη μας και τον τρόπο που έπρεπε να αντιδράσουμε πριν δεχτούμε καλάθι".

Για την ωραία γιορτή στο "Παλατάκι" και τις μεγάλες προσωπικότητες που έδωσαν το παρών: " Οταν βλέπεις την ιστορία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, νιώθεις δέος και ανατριχιάζεις".

Για τον Σάιμπερτ που είχε πρόβλημα στο γόνατο: " Ο ίδιος ήθελε να δοκιμάσει. Ο γιατρός είπε να μην παίξει παραπάνω από πέντε λεπτά".

Ιτούδης: "Ηταν τιμή για την ΤΣΣΚΑ..."

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: " Οταν με πήρε ο Μπάνε για να συμμετέχουμε σε αυτή την γιορτή, θέλαμε να τιμήσουμε τον ΠΑΟΚ. Ηταν σημαντικό που βρεθήκαμε εδώ. Δεν ήρθαμε πλήρεις γιατί έχουμε αρκετούς τραυματισμούς και τρεις παίκτες στην Εθνική. Σήμερα προσπαθήσαμε να τιμήσουμε αυτή την βραδιά και να βγάλουμε και εμείς συμπεράσματα. Ηταν τιμή για την ΤΣΣΚΑ που ήταν εδώ και μην ξεχνάμε πως το 2016 είναι το έτος της ελληνορωσικής φιλίας".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Στην διάρκεια του αγώνα κάναμε σκάουτινγκ και βγάλαμε τα συμπεράσματα. Δεν είχα πλήρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ και δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση".

Για τις μεγάλες προσωπικότητες που είδε στο γήπεδο: " Παίξαμε με τον αντίπαλο τον Σούλη όταν ήταν στον Αρη προπονητής. Χάρηκα που είδα πολλούς που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ. Η δική μου ιστορία στον ΠΑΟΚ είναι μικρή και ενός έτους και από εδώ έκανα το πρώτο βήμα".

Ιβκοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα"

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992 και το 1993 οδήγησε τον "Δικέφαλο" στο φάιναλ φορ του ευρωπαικού πρωταθλήματος, ανέφερε για την χαμένη ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης η ομάδα της Θεσσαλονίκης: " Είχαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα τότε που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟΚ έπρεπε να γίνει το 1993 η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτούσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπορούσαμε να το κάνουμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα καταφέραμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ