ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε βελτιωμένοι στο εξής"

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε βελτιωμένοι στο εξής"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη κόντρα στην Ζολνόκι. Εξετάσεις για τον Μπάλαμπαν, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου οι άνθρωποι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν... έκπληξη στον Σούλη Μαρκόπουλο φέρνοντας του μια τούρτα με τον αριθμό "300" καθώς στο ματς με την Ζολνόκι συμπλήρωσε 300 επίσημα ματς στον πάγκο του "Δικεφάλου".

Ο Μαρκόπουλος είπε: " Ευχαριστώ για την τούρτα. Ήταν ξαφνικό. Μπράβο στους παίκτες μου. Η Ζολνόκι έχει καλή ομάδα με καλούς σουτέρ. Έχει βάθος στην ρακέτα και στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε πάντα. Ο αντίπαλος πήρε εύκολα καλάθια και παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Μπράβο και πάλι στους παίκτες μου".

Για τα χαμένα ριμπάουντ: "Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και να το προσέξουμε".

Για τον Χάτσερ και αν απελευθερώθηκαν με αυτόν οι Ντούβνιακ και Τέπιτς: "Κάθε παίκτης βοηθά την ομάδα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι σκόραρε ο Τέπιτς. Μπορούσε να σκοράρει και ο Βασιλειάδης. Θα μας βοηθήσει σίγουρα στην συνέχεια (σ.σ. ο Χάτσερ), όπως έκανε και σήμερα".

Για την ρακέτα: "Τέλειοι δεν είμαστε. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν στο γήπεδο. Πρέπει κάτι να βρεθεί (σ.σ. ένας παίκτης) μέσα στα πλαίσια τα δικά μας πάντα. Αυτή την στιγμή δεν έχω κάτι στον ορίζοντα".

Για τα 300 επίσημα ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω της διοικήσεις του ΠΑΟΚ που με τίμησαν. Είναι μεγάλη τιμή μου να είμαι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργεί μια μεγάλη συγκίνηση γιατί είσαι σε μια ομάδα που σε θέλει πολύ".

Ντούβνιακ: "Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε"

Ο Ούρος Ντούβνιακ είπε: " Ήταν δύσκολο ματς. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Αξίζαμε την νίκη γιατί παλέψαμε πολύ από την αρχή και κάναμε ό,τι χρειαζόταν. Ξέραμε πως θα επιστρέψει ο αντίπαλος και το πέτυχε παίζοντας ζώνη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε λάθη αλλά το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και αρχίσαμε καλά την διοργάνωση. Μπράβο σε όλους στην ομάδα για την νίκη αυτή. Παίξαμε επιθετική άμυνα και προσπαθήσαμε στον τομέα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου αλλά θα μπορούσα και καλύτερα".

Αλεξιτς: "Κάναμε πολλά επιθετικά φάουλ"

Ο προπονητής της Ζολνόκι, Ντράγκαν Αλεξιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στον επιθετικό τομέα. Συγκεκριμένα είπε: " Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε σε άμυνα και επίθεση. Ηταν πρόβλημα που ξεκινήσαμε άσχημα αλλά δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε στο ματς μετά και αυτό το κρατάω εν όψει της συνέχειας. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ είχε συγκέντρωση, έβαλε τις βολές του και εμείς ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς.

Ηταν σημαντικά τα λάθη μας, κάναμε πολλά επιθετικά φάουλ και αυτό χάλασε τον ρυθμό μας. Ισως πήγαμε πιο δυνατά σε κάποιες φάσεις. Πήραμε επιθετικά ριμπάουντ αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε ένα ματς στο πρωτάθλημα με τρεις παρατάσεις. Συνήθως ο Βοιβόντα βρίσκει ρυθμό και σκοράρει καλά αλλά σήμερα δεν είχαμε φρεσκάδα. Η Ζενίτ και η Αβτοντορ είναι τα φαβορί και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου θα παλέψουν για τις άλλες θέσεις. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του παίζει με αυτοπεποίθηση"..

Ο Κιρίλ Νατιάζκο ανέφερε: " Ηταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε".

Εξετάσεις για τον Μπάλαμπαν, χτύπησε στον αστράγαλο

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ζολνόκι, ο Ντάρκο Μπάλαμπαν έπεσε στο παρκέ και χτύπησε στον αστράγαλο. Ο Σέρβος έδειχνε να πονάει καθώς πήγαινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού αντικαταστάθηκε και την Πέμπτη (15/10) θα φανεί η σοβαρότητά της κατάστασής του. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις, την στιγμή που ο Σούλης Μαρκόπουλος ήδη έχει στα... πιτς τον τραυματία, Απόλλωνα Τσόχλα.

Πρέλεβιτς: "Μπράβο, καλή αρχή!"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν άφησε ασχολίαστη την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ζολνόκι. Σχετική αναφορά έκανε στον λογαριασμό του στο facebook μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ. " Μπράβο παλληκάρια μου, καλή αρχή!", έγραψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ