ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Να δούμε τα λάθη και να μιλήσουμε..."

Μαρκόπουλος: "Να δούμε τα λάθη και να μιλήσουμε..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε κακό παιχνίδι απέναντι στη Τράμπζονσπορ, ενώ σχολίασε πως δεν γίνεται να κριθεί ο Μπάλαμπαν από ένα παιχνίδι.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα μπορούσε να μην παραδεχτεί πως ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο παιχνίδι ( ήττα με 54-87 ) απέναντι την Τράμπζονσπορ. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε:

"Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ήμασταν κακοί σε όλες τις επαφές, σε άμυνα και επίθεση. Στην πίεση κάναμε άσχημες επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλο να κάνει fast brake κι αυτός μας δημιούργησε προβλήματα. Φορτώθηκαν και βασικοί μας παίκτες με φάουλ και αυτό μας έβγαλε εκτός ρυθμού, δεν μπορούσαμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα.

Οι Τούρκοι είχαν ενέργεια, πάθος, έτρεξαν πολύ, διαθέτουν πάρα πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να καθίσουμε και να μιλήσουμε, προκειμένου να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια του τουρνουά και το σημαντικότερο, για να μπορούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας".

Για την παρουσία του Ντάρκο Μπάλαμπαν ο οποίος πέτυχε τέσσερις πόντους κόντρα στην τουρκική ομάδα, ανέφερε: "Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε από ένα παιχνίδι. Δε γίνεται να πούμε κάτι περισσότερο γι’ αυτόν σήμερα, ούτε αρνητικό, ούτε θετικό".

Μπάλαμπαν: "Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία..."

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Μπάλαμπαν αναφέρθηκε στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ καθώς και στην συνεργασία του με τον "Δικέφαλο"

Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην ήττα (54-87) από την Τράμπζονσπορ. Ο Σέρβος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω στην πρώτη μου μέρα με την ομάδα, αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, πολύ περισσότερο με τέτοια διαφορά. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας και πρέπει να είμαστε καλύτεροι, από το επόμενο παιχνίδι".

Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: " Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα το γεγονός ότι υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, μία τόσο σπουδαία ομάδα, με ιστορία. Θα με βοηθήσει το γεγονός ότι υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα, θα προσαρμοστώ πιο εύκολα και θέλω πραγματικά να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν σε μία ομάδα, διαφορετικού βεβαίως επιπέδου, είχα πολλούς πόντους και ριμπάουντ, αλλά και μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να το κάνω, σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

*Στο 4ο λεπτό του αγώνα με την Τράμπζονσπορ ο Κώστας Βασιλειάδης κάθισε στον πάγκο για περίπου έξι λεπτά με ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στον καρπό του αριστερού του χεριού αλλά στην συνέχεια έπαιξε στο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ