ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Μου άρεσε η διάθεση"

Μαρκόπουλος: "Μου άρεσε η διάθεση"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε πως του άρεσε η διάθεση που έδειξε η ομάδα του στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Κόροιβο στο "Παλατάκι", ενώ επισήμανε πως λείπουν οι αυτοματισμοί και η επικοινωνία.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" ανέφερε επίσης πως δεν του άρεσε το ότι η ομάδα του ξεκίνησε χαλαρά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον φιλικό αγώνα με τον Κόροιβο : "Παρά τη διάθεση και τη θέληση, λείπουν οι αυτοματισμοί και η επικοινωνία. Σίγουρα επίσης, λείπει το στοιχείο που δείχνει ότι είσαι περισσότερο ομάδα".

Για την επιθετική δεινότητα: "Αυτό είναι δικό σας συμπέρασμα. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για τις αδυναμίες, τι πρέπει να βελτιώσουμε ώστε να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".

Για τον Τέπιτς: "Αυτή τη στιγμή αυτή είναι η ομάδα μας. Με αυτούς δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο ρόστερ μέσα στο παιχνίδι. Τους καλύτερους πέντε δηλαδή εκείνη τη στιγμή".

Για το τι του άρεσε: "Υπήρχε διάθεση, ορισμένα κομμάτια παιχνιδιού που δουλεύουμε και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε πολλές περιπτώσεις. Δεν είναι μέτρο κρίσης γιατί οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Τα πόδια των παικτών είναι βαριά και περιμένουμε να είναι διαφορετικά στη συνέχεια".

Για το τι τον ενόχλησε: "Το ότι ξεκινήσαμε χαλαρά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο".

Περιμένει απαντήσεις Αμερικανών ψηλών...

Πάντα στο προσκήνιο είναι το θέμα του σέντερ για τον ΠΑΟΚ. Η πλευρά του Δημήτρη Μαυροειδή δεν "δίνει"... ελπίδες πως μπορεί να υπάρξει "γάμος" με τον "Δικέφαλο" (κάτι τέτοιο τουλάχιστον προκύπτει από τον εκπρόσωπο του παίκτη), αυτό στους "ασπρόμαυρους" το ξέρουν και έτσι ασχολούνται με περιπτώσεις Αμερικανών παικτών. Ηδη έχουν γίνει προτάσεις σε καλαθοσφαιριστές που είναι από τις ΗΠΑ (σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ) και στον "Δικέφαλο" περιμένουν απαντήσεις.

Πάντως στον ΠΑΟΚ εκτιμάται πως δεν θα τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησης του βασικού σέντερ της ομάδας ενώ αν ο "Δικέφαλος" προχωρούσε και σε δεύτερη μεταγραφή, φαίνεται πως αυτή θα αφορούσε έναν ακόμη ψηλό. Στην ομάδα "κοιτάνε" πολλές περιπτώσεις για το "5" (για τον βασικό σέντερ), μεταξύ αυτών και νεαρούς καλαθοσφαιριστές και στην ομάδα υπογραμμίζεται πως ΠΑΟΚ αναζητά μια ποιοτική λύση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ