ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Μας βασάνιζαν οι απουσίες μέσα στη χρονιά"

Μαρκόπουλος: "Μας βασάνιζαν οι απουσίες μέσα στη χρονιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ αλλά και στα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟK κατά την διάρκεια της σεζόν. Τι ανέφερε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ , ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν παρά τις απουσίες των Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη και Τσόχλα.

Συγκεκριμένα είπε: " Ηταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη. Μπράβο στα παιδιά που προσπάθησαν πολύ στην άμυνα ενώ θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση. Λίγο οι απουσίες, λίγο και τα προβλήματά μας, μας οδήγησαν στην ήττα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και την διοίκηση".

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της τελευταίας επταετίας: " Ναι, το έχω ξαναπεί. Μερικές φορές δεν παίζει ρόλο το να έχεις καλούς παίκτες αλλά το αν κολλάνε μεταξύ τους. Σε εμάς δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο η χημεία μεταξύ των παικτών αλλά κυρίως οι απουσίες που μας βασάνιζαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς".

Για το αν "πόνεσαν" τον ΠΑΟΚ η απώλεια επιθετικών ριμπάουντ στο ματς με την ΑΕΚ: " Ναι, ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες. Νομίζω ότι ήταν και άλλοι παράγοντες. Ετσι είναι το μπάσκετ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Τέπιτς: "Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την νέα σεζόν"

Ο Μιλένκο Τέπιτς, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ, δήλωσε: " Παίξαμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Μπράβο στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εμείς χάσαμε την ευκαιρία για να προκριθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Συνέβησαν κάποια πράγματα που δείξαμε πως δεν μπορούμε να τα χειριστούμε στη διάρκεια της σεζόν ενώ ήρθαμε με πολλά προβλήματα χωρίς τρεις βασικούς παίκτες. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε τέτοιο επίπεδο απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ με τόσες λύσεις. Παρά τα προβλήματα κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα. Ομως είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ. Για κάποιους κατανοητούς λόγους και για κάποιους άλλους δεν καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλά στην επίθεση. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και για τον τρόπο που προσπαθήσαμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν".

Δέδας: "Η ΑΕΚ πήρε πολλά ριμπάουντ"

Ο Γιώργος Δέδας είπε: " Ισως και να μείναμε από δυνάμεις. Είχαμε τρεις απουσίες και παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα με μεγάλο βάθος. Παλέψαμε, ανταποκριθήκαμε και δυσκολέψαμε την ΑΕΚ. Ενα σουτ, μία άμυνα έλειψαν για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ πήρε πολλά ριμπάουντ. Οσες περισσότερες κατοχές έχεις, τόσες παραπάνω είναι και οι πιθανότητες να κερδίσεις. Η ΑΕΚ είχε ψηλά σχήματα Διεκδικήθηκαν πολλά ριμπάουντ και χάσαμε μάχες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ