ΠΑΟΚ

Mαρκόπουλος: "Μας περιμένει πολλή δουλειά..."

Mαρκόπουλος: "Μας περιμένει πολλή δουλειά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League. Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση.

Για την κλήρωση του Champios League μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε: " Είναι μία νέα διοργάνωση, αλλά με ομάδες ισχυρές, έμπειρες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα πρέπει να περιμένουμε παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι νωρίς βεβαίως ακόμη, καθώς δεν γνωρίζουμε τα ρόστερ και δεν έχουμε σαφή εικόνα για τους αντιπάλους μας, αλλά με 14 παιχνίδια στον όμιλο και τα ματς που θα έχουμε στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με υψηλό ανταγωνιστικό, αλλά και πολύ δύσκολη, με τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα και τις συνεχείς μετακινήσεις.

Αυτή είναι μία διαδικασία στην οποία θα πρέπει να συνηθίσουμε, πολύ περισσότερο τώρα που θα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Είναι λογικό όλοι όσοι συμμετέχουν να θέλουν να εντυπωσιάσουν στη νέα διοργάνωση, κι εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο αλλά μας περιμένει πολλή δουλειά, μέσα κι έξω από το παρκέ, να δουλέψουμε σε αγωνιστικά θέματα, αλλά και στην ψυχολογία, για να προετοιμάσουμε την ομάδα και τους παίκτες μας με τον καλύτερο τρόπο, για να ανταποκριθούμε και στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, αλλά πολύ περισσότερο του ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να προσελκύσουμε και τον κόσμο και να τον έχουμε κοντά μας σε αυτή την γεμάτη, όπως αναμένεται, χρονιά".

Το θέμα Δέδα και οι συζητήσεις για Παπαδόπουλο

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και απομένουν κάποιες κινήσεις ακόμη που δεν θα είναι πολλές. Με την συμφωνία που έχει υπάρχει με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στον "Δικέφαλο" δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσει και να τελειώσει το θέμα (αν το θέλει και δεν βρει κάποια καλύτερη περίπτωση παίκτη) του Τζος Χάγκινς ενώ δεν αποκλείεται να "τρέξει" και το ζήτημα που αφορά την παραμονή του Γιώργου Δέδα.

Είναι δεδομένη η εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή, από την πλευρά του οποίου προκύπτει πως δεν έχει γίνει επαφή με το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" τις τελευταίες μέρες (πάντως το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί).

Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει συζητήσεις για πιθανή συνεργασία με τον νεαρό του Μαντουλίδη, Βασίλη Παπαδόπουλο για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και καιρό ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο νεαρός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καραμανώλης.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Champions League

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα του Champions League. Ο ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική θα παίξει με την Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία ενώ την τελευταία θα αγωνιστεί απέναντι στην Βέντσπιλς στην Λετονία. Αναλυτικά:

19 Οκτώβρη: Ρόζα Ράντομ-ΠΑΟΚ

26 Οκτώβρη: ΠΑΟΚ κόντρα στον νικητή από Ουσάκ ή ΑΕΚ Λάρνακας/Κλουζ

2 Νοέμβρη: Νικητής από Μπενφίκα/Βαρέζε ή Ζολνόκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

9 Νοέμβρη: ΠΑΟΚ-Βιλερμπάν

16 Νοέμβρη: Νεπτούνας-ΠΑΟΚ

23 Νοέμβρη: Ολντεμπουργκ-ΠΑΟΚ

30 Νοέμβρη: ΠΑΟΚ-Βέντσπιλς

7 Δεκεμβρίου: ΠΑΟΚ-Ρόζα Ράντομ

14 Δεκεμβρίου: Νικητής από Ουσάκ ή ΑΕΚ Λάρνακας/Κλουζ κόντρα στον ΠΑΟΚ

21 Δεκεμβρίου: ΠΑΟΚ κόντρα στον νικητή από Μπενφίκα/Βαρέζε ή Ζολνόκι

4 Γενάρη: Βιλερμπάν-ΠΑΟΚ

11 Γενάρη: ΠΑΟΚ-Νεπτούνας

18 Γενάρη: ΠΑΟΚ-Ολντεμπουργκ

25 Γενάρη: Βέντσπιλς-ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ