ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα..."

Μαρκόπουλος: "Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Καρσίγιακα ενώ μίλησε και για τον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Ο ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές ήταν καλός απέναντι στην Καρσίγιακα, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 72-72 αλλά τελικά ο "Δικέφαλος" έχασε με 80-72. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε:

" Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, με τρεις πολύ δυνατές ομάδες και η παρουσία μας πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θέλουμε βεβαίως χρόνο, γιατί είμαστε σε μία διαδικασία που αναπροσαρμόζουμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας και αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί νέα δεδομένα στους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή.

Παρόλα αυτά και ενώ αντιμετωπίσαμε την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, δεν πανικοβλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να τρέξει στον αιφνιδιασμό κι αυτό ήταν το πιο θετικό που είχαμε στο σημερινό ματς. Παλέψαμε πολύ στην άμυνα, σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τα δύο πρώτα παιχνίδια, τα παιδιά είδαν και τα λάθη που κάναμε και σίγουρα όταν είσαι δυνατός στην άμυνα, παίρνεις και αυτοπεποίθηση και έχεις καλή ψυχολογία στην επίθεση.

Αυτό ισχύει και αντίστροφα και εμείς παίζοντας με μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα, μέσα στο γήπεδό της, ήμασταν καλοί και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαμε και τον έλεγχο. Από εδώ και πέρα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και τα άσχημα σημεία μας στα παιχνίδια και να μεγαλώσουμε τα καλά μας σημεία. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε".

"Δύσκολος αντίπαλος το Ρέθυμνο"

Ο ΠΑΟΚ στις 7/10 για τον θεσμό του Κυπέλλου υποδέχεται το Ρέθυμνο και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε για το συγκεκριμένο ματς: " Ξεκινάμε μία πολύ δύσκολη και μεγάλη σεζόν. Το Ρέθυμνο θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς, είναι μία ομάδα με πέντε νέους ξένους θα έχει διαφορετικό πρόσωπο και το θέμα για μας είναι είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι".

Επιστρέφει από Τουρκία, ρεπό την Κυριακή

Το πρωί της Κυριακής πρόκειται να επιστρέψει από την Τουρκία η αποστολή του ΠΑΟΚ. Πλέον στο μυαλό είναι το πρώτο επίσημο ματς (για το Κύπελλο) με αντίπαλο το Ρέθυμνο που θα γίνει στις 7/10 στο "Παλατάκι" και η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα θα αρχίσει την Δευτέρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ υπάρχει ρεπό την Κυριακή για τους καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" ενώ σε ό,τι αφορά τον Χρήστο Σαλούστρο που δεν έπαιξε στο ματς με την Καρσίγιακα, στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως αυτό ήταν απόφαση του Σούλη Μαρκόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ