ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Διεκδικήσαμε την νίκη ως το τέλος"

Μαρκόπουλος: "Διεκδικήσαμε την νίκη ως το τέλος"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος "κράτησε" το ότι ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, προσπάθησε να πάρει την νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Για την ήττα (70-72) από τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος στάθηκε στο ότι ο "Δικέφαλος" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (έχανε 49-60 στο 32' και 58-66 στο 35'), προσπάθησε να πάρει την νίκη.

Συγκεκριμένα είπε: "Είδαμε την ομάδα μας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Κανένας τέτοια εποχή δεν είναι έτοιμος και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, αλλά και αρκετά θετικά που είδαμε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα, όταν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε, αλλά γύρισε στο ματς και το διεκδίκησε ως το τέλος. Η ομάδα είναι και κουρασμένη από τις προπονήσεις και το πρόγραμμα που είχαμε ως τώρα, αλλά με τα παιχνίδια ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο".

Βασιλειάδης: "Εχω βρει την χαρά του μπάσκετ στον ΠΑΟΚ..."

Ο Κώστας Βασιλειάδης ανέφερε: " Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, με έναν πολύ σκληρό αντίπαλο και με δεδομένο ότι μας λείπει ένας σέντερ, τα μηνύματα που βγαίνουν από αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι μόνο θετικά μπορεί να είναι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και στα φιλικά, είναι δεδομένο ότι θέλουμε ακόμη δουλειά και υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ, διεκδικήσαμε το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα φιλικά που έχουμε είναι απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους και θα μας βοηθήσουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά με αυτή την φανέλα, έχω βρει την χαρά του να παίζω μπάσκετ, δεν έχει καμία σημασία πόσους πόντους βάζω, αλλά να παίζει καλά η ομάδα, να κερδίζει και κυρίως να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ