ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε..."

Μαρκόπουλος: "Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε..."
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να θεωρεί πως είναι... τυχερός επειδή στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Φάρο.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας με τον Φάρο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολίασε την κλήρωση. Συγκεκριμένα είπε: "Θα μπορούσε σίγουρα να είναι και πολύ πιο δύσκολη η κλήρωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε και να θεωρήσουμε ότι είμαστε τυχεροί επειδή θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από την Α2.

Το Κύπελλο είναι παραδοσιακά μία διοργάνωση εκπλήξεων κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι όταν θα έρθει η ώρα αυτού του αγώνα γιατί από την μία εμείς δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε αυτή την στιγμή κι από την άλλη ο Φάρος είναι μία ομάδα πολύ αξιόλογη, με έμπειρους παίκτες και απέκλεισε ήδη ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία στο Κύπελλο, το να συμμετάσχει η ομάδα στον τελικό για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι μία τεράστια πρόκληση και ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για όλους μας, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ