ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: "Αποφασισμένοι οι παίκτες..."

Μαρκόπουλος: "Αποφασισμένοι οι παίκτες..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος "μοίρασε" μπράβο στους καλαθοσφαιριστές του σχετικά με την νίκη κόντρα στον Κολοσσό τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπισε

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό καθώς ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε τις προηγούμενες μέρες (σ.σ. αντιμετώπισαν προβλήματα οι Κάρτερ, Λάνγκφορντ και Οντουμ).

Συγκεκριμένα είπε: "Μπράβο στους παίκτες που παρά τα προβλήματα που είχαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ήταν αποφασισμένοι και για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε αρνητικά σημεία αλλά είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα. Ισως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σε χρόνο εκτέλεσης της επίθεσης στα 24 δευτερόλεπτα. Και έτσι ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να παίζουμε άμυνα για 24 δευτερόλεπτα κάθε φορά... Δώσαμε όμως πολύ τρανζίσιον παιχνίδι στον Κολοσσό και παρά το ότι δουλέψαμε σε αυτόν τον τομέα, δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα θέλαμε. Οταν οι παίκτες θα είναι υγιείς, τότε πιστεύω να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα".

Κάρτερ: "Ηταν μια καλή νίκη για εμάς"

Ο Μαρκ Κάρτερ τόνισε: "Ηταν καλή νίκη. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα και μας πίεσε. Έπαιξε δυνατά σε όλο τον αγώνα και μπράβο τους. Μετράει το ότι ήταν μια καλή νίκη.... Είδαμε κάποια καλά πράγματα και άλλα που πρέπει να διορθώσουμε μέχρι την έναρξη των πλέι οφ".

Για το ποια ήταν τα καλά και τα άσχημα πράγματα που είδε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: "Αμυντικά είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν βοήθησαν όλοι όπως θα έπρεπε κάποιες στιγμές. Στα επιθετικά ριμπάουντ δεν παλέψαμε... Βέβαια σε αυτά μετράει και το ότι ο Κολοσσός μας πίεσε. Στην επίθεση η μπάλα κινήθηκε καλά, υπήρχαν ελεύθερα σουτ και δεν έχει σημασία το ότι κάποια δεν μπήκαν".

Για το αν έπαιξε ρόλο στην νίκη ο περιορισμός του Γουότερς: "Ηταν σημαντικό γιατί αυτός κινεί την ομάδα του Κολοσσού. Πήρε κάποια σουτ που τα έβαλε αλλά μετά μπορέσαμε να τον σταματήσουμε".

Λυκογιάννης: "Καθοριστικό το δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου"

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Αρης Λυκογιάννης στάθηκε στο κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του ενώ τόνισε πως ο Ντομινίκ Γουότερς ήταν εκνευρισμένος γιατί δεν δόθηκαν φάουλ στους παίκτες του ΠΑΟΚ που τον πίεζαν.

Συγκεκριμένα είπε: "Ηταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Καθοριστικός παράγοντας στο ματς ήταν το δεύτερο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου το οποίο ήταν το χειρότερο για εμάς. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια διατηρούσε το προβάδισμα που είχε από εκείνη την περίοδο, καταφέραμε ως ένα βαθμό να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ, μετά πλησιάσαμε αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να ολοκληρώσουμε την ανατροπή".

Για το γιατί ήταν εκνευρισμένος ο Γουότερς: "Είναι παράξενο πως ενώ συνεχώς τον πίεζαν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που του έκαναν άμυνα είχαν δύο φάουλ. Γι' αυτό ήταν εκνευρισμένος".

Για τους πολλούς πόντους που πέτυχε ο Λάνγκφορντ στο τελευταίο δεκάλεπτο: "Πόσες ελεύθερες βολές σούταρε ο Λάνγκφορντ; Ηταν 9 οι βολές... Η απόφαση δείχνει πως εμείς κάναμε φάουλ στον Λάνγκφορντ. Μπορεί να μην ήταν 9, μπορεί να ήταν και επτά οι βολές".

Λαρεντζάκης: "Συνεχίζουμε για την έκτη θέση..."

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: "Σήμερα θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε. Οταν βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ κράτησε την διαφορά και εμείς συνεχίζουμε για την έκτη θέση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ