ΠΑΟΚ

Μαργαρίτης: "Να ξεπεράσουμε την κούραση και να πάρουμε την πρόκριση"

Μαργαρίτης: "Να ξεπεράσουμε την κούραση και να πάρουμε την πρόκριση"
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να πάρει το "διπλό" στην Λετονία κόντρα στην Βέντσπιλς (6/2, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και να πάρει αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για έναν από τους αγώνες της χρονιάς. Η ομάδα του κόουτς Παπαθεοδώρου βρίσκεται ήδη στην Λετονία, όπου αύριο (6/2) θα αντιμετωπίσει την Βέντσπιλς (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε ένα παιχνίδι που ο "Δικέφαλος" ξέρει ότι μόνο αν κερδίσει θα πάρει την πρόκριση.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι: "Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη-πρόκριση; Ο αρχηγος του ΠΑΟΚ δήλωσε σχετικά: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. ΗVentspilsείναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ