ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Θα συναντηθούμε με τέσσερις χορηγούς"

Μαλέλης: "Θα συναντηθούμε με τέσσερις χορηγούς"

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης επιβεβαίωσε πως την Πέμπτη (9/7) θα γίνει συζήτηση με τέσσερις υποψήφιους χορηγούς προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μάνος Μαλέλης επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες, ότι δηλαδή για την Πέμπτη (9/7) "κλείστηκε" ραντεβού με χορηγούς (τέσσερις) προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για τις χορηγίες που ψάχνει η ομάδα: " Πραγματικά τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί με την δυσάρεστη κατάσταση όλοι είναι «κουμπωμένοι». Παρόλα αυτά δεν θα πάψει η διαφήμιση και θα βρεθούν οι χορηγίες. Ψάχνουμε περιπτώσεις. Την Πέμπτη μαζί με τον κ. Πρέλεβιτς και τον κ. Γαλατσόπουλο θα βρεθούμε στην Αθήνα για να συναντηθούμε με τέσσερις υποψήφιους χορηγούς. Είναι προσωπικές μου γνωριμίες και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μου. Έχουμε και την αισιοδοξία της παρουσίας του κ. Σαββίδη. Έχω μεγάλη επιθυμία να είναι κοντά μας και την επόμενη περίοδο με οποιονδήποτε τρόπο".

Για το αν θα παραμείνει ο Κοντομηνάς: " Σίγουρα δεν θα απομακρυνθεί από την ομάδα. Ακόμα δεν έχει συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση: " Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δυναμώσει και αυτό είναι αλήθεια. Για να ενισχυθεί μια ομάδα θα πρέπει να έχει μια εικόνα για το μπάτζετ. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιες είναι οι χορηγίες μας για να δούμε το τι θα μπορούμε να αποκτήσουμε. Είναι θετικό το ότι κλείσαμε αυτά τα τέσσερα ραντεβού που υπάρχει θετική διάθεση. Συζητάμε κάθε μέρα με την διοίκηση και προσπαθούμε να βρούμε πόρους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ