ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Προσπάθησα για τον ΜακΓκραθ, αλλά..."

Μαλέλης: "Προσπάθησα για τον ΜακΓκραθ, αλλά..."
INTIME SPORTS

Οντας ενοχλημένος από το ότι δεν έγινε ραντεβού στην Αθήνα για το θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ, ο Μάνος Μαλέλης δηλώνει πως σκοπεύει να αφήσει την υπόθεση της επιστροφής του παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάνος Μαλέλης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να "φέρει" στον ΠΑΟΚ τον Ντόνι ΜακΓκραθ (κατά το παρελθόν ο κ. Μαλέλης ο οποίος πρόκειται να φύγει στο εξωτερικό για δουλειές του και την επόμενη εβδομάδα θα είναι εκτός Ελλάδας, έχει βοηθήσει πολλές φορές την ΚΑΕ σε διάφορα θέματα και ένα από αυτά ήταν και η ολοκλήρωση μεταγραφών της ομάδας συμβάλλοντας σημαντικά στο να έρθουν παίκτες στον "Δικέφαλο").

Είχε διάφορες συζητήσεις εδώ καιρό με την πλευρά του παίκτη αλλά κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αθήνα δεν κατάφερε να κάνει ραντεβού με τον ατζέντη του καλαθοσφαιριστή ώστε να συζητηθούν οι διάφορες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά την επιστροφή του ΜακΓκραθ στο "Παλατάκι". Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά όντας ενοχλημένος με την πλευρά του παίκτη, τονίζει πως πλέον απομακρύνεται η διάθεσή του για την συνέχιση του ενδιαφέροντος του πάνω στην υπόθεση του ΜακΓκραθ.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο κ. Μαλέλης σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr:

"Παρά τις μεγάλες μου προσπάθειες και την διάθεση να ολοκληρώσω την συμφωνία για την ενίσχυση της ομάδας στα πλέι οφ με τον Ντόνι ΜακΓκραθ, δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος εκ καθήκοντος να εκφράσω την δυσαρέσκεια για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαφαίνεται να είναι αρνητικό. Οι αιτίες της αποτυχίας αυτού του εγχειρήματος θα πρέπει να αναζητηθούν στην πλευρά των συνομιλητών μου (του ΜακΓκραθ και του ατζέντη του παίκτη) που δυστυχώς ενώ γνώριζαν την άφιξη μου στην Αθήνα λόγω του αγώνα με την Κηφισιά και υπήρχε η υπόσχεση για μια συνάντηση όπου θα καταγράφονταν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας, για άγνωστο τρόπο προς εμένα δεν έλαβα το κατάλληλο τηλεφώνημα παρά τις παραινέσεις τις δικές μου σε δύο προσπάθειες που έγιναν από μέρους μου.

Διακαής ήταν ο πόθος μου για την επιστροφή του ΜακΓκραθ στο "Παλατάκι" αλλά δυστυχώς από αντικειμενικούς κατά πάσα πιθανότητα λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Τέλος, υπήρχε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση από πλευράς μου η οποία φαίνονταν πως είναι αποδεκτή και από την πλευρά του παίκτη και από την πλευρά του ατζέντη και ήταν εν γνώση της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είμαι υποχρεωμένος να τονίσω πως απομακρύνεται πλέον η διάθεσή μου για την συνέχιση του ενδιαφέροντος στην κατεύθυνση αυτή".

Χτύπημα στον ώμο για Οντουμ

Σε εξετάσεις πρόκειται να υποβληθεί ο Τζέικ Οντουμ. Αυτό γιατί ο Αμερικανός έχει ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο, πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με την Κηφισιά. Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ πονάει στο συγκεκριμένο σημείο και έτσι θα εξετασθεί κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Στο μεταξύ την Κυριακή στην Τούμπα για την εθελοντική αιμοδοσία της ΠΑΕ, θα βρεθούν οι Κάρτερ, Σαλούστρος, Χαριτόπουλος και Σιναντίνοβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ