ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Προφορική συμφωνία με τους χορηγούς"

Μαλέλης: "Προφορική συμφωνία με τους χορηγούς"

Ο Μάνος Μαλέλης επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία με τους χορηγούς, με τους οποίους την Πέμπτη (9/7) έγινε συζήτηση για συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τι είπε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Για τις συναντήσεις που έγιναν την Πέμπτη (9/7) με χορηγούς προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάνος Μαλέλης (στo ραντεβού ήταν παρόντες και οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος). Είχαμε αναφέρει πως η υλοποίηση των συμφωνιών αναμένεται να γίνει μετά την ομαλοποίηση του τραπεζικού συστήματος και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά επιβεβαίωσε πως υπάρχουν προφορικές συμφωνίες. Συγκεκριμένα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

" Έγινε χθες το ραντεβού με τους εκπροσώπους τριών μεγάλων εταιρειών όπως και με μικρότερες εταιρείες. Η μια εταιρεία είναι κατασκευαστική, η άλλη εισαγωγών – εξαγωγών που δραστηριοποιείται σε όλα τα Βαλκάνια και η τρίτη είναι φαρμακευτικών προϊόντων με συμπληρώματα διατροφής. Το κλίμα ήταν πολύ αισιόδοξο παρά την οικονομική κατάσταση. Είναι διατεθειμένοι, συμφωνήσαμε σε όλα τα επίπεδα, είπαμε τι προσφέρουμε από την πλευρά μας σε περίπτωση που μια εταιρεία θέλει να πάρει την φανέλα και κάποια άλλη το μπάνερ ενώ μιλήσαμε και για την ονομασία του γηπέδου σε περίπτωση που κάποια εταιρεία θέλει να δώσει τα αντίστοιχα οικονομικά ποσά. Βέβαια, όλα αυτά θα γίνουν με την συνεργασία και την έγκριση του Α.Σ.

Καταλήξαμε σε όλες τις παραμέτρους και οι επόμενες συζητήσεις θα γίνουν αμέσως μετά την σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα και καλύτερα από ότι περιμέναμε. Υπάρχουν και μικρότερες εταιρείες και ελπίζω την άλλη βδομάδα να έχουμε μια εικόνα για το μπάτζετ. Το ουσιαστικό κομμάτι έχει τελειώσει και υπάρχει μόνο το πρακτικό. Υπάρχει μια προφορική συμφωνία".

Για την κλήρωση του Εurocup (σ.σ. αντίπαλοι για τον ΠΑΟΚ η Μπεσίκτας, η Λιέτουβος Ρίτας, η Ζενίτ, η Αβτοντoρ και η Σολνόκι): " Την μάθαμε την κλήρωση γιατί κατά την διάρκεια της ήμασταν σε συζητήσεις. Και ο κ. Μπάνε και ο κ. Γαλατσόπουλος την χαρακτήρισαν σχετικά καλή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ