ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "O ΠΑΟΚ θα εκπλήξει"

Μαλέλης: "O ΠΑΟΚ θα εκπλήξει"

Ο Μάνος Μαλέλης αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ και στο θέμα της απόκτησης ενός σέντερ ενώ τόνισε πως τα capital controls αποτελούν τον λόγο που δεν έχουν "έρθει" κάποιες χορηγίες στην ΚΑΕ. Αναχώρησε πλήρης για Μπρατισλάβα.

Για διάφορα ζητήματα μίλησε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης.

Ο τελευταίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της απόκτησης ενός σέντερ (σ.σ. ο Πρέντραγκ Σαμαρτζίσκι που ήταν μέσα στις επιλογές του ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μέγκα Λεκς όπως γνωστοποίησε σήμερα (17/09) ο ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς) ενώ υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχουν "έρθει" κάποιες χορηγίες στην ΚΑΕ λόγω των capital controls.

Συγκεκριμένα ο Μαλέλης είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: "Έχει κάνει μεγάλες και ουσιαστικές μεταγραφές η ομάδα με τις προσθήκες Τέπιτς και Βασιλειάδη. Αυτό που απομένει πλέον, είναι ένα πεντάρι. Θα σας εκπλήξει η ομάδα, είναι πολύ καλά δουλεμένη. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Είναι τι ακριβώς θέλει ο προπονητής. Θα κινηθούμε καλά και θα επιλέξουμε το κατάλληλο πρόσωπο. Αυτούς τους παίκτες που είχαμε ανάγκη τους πήραμε".

Για τον Βασιλειάδη: "Ο Βασιλειάδης έχει καψούρα με τον ΠΑΟΚ. Είχε προτάσεις κι από αλλού αλλά ήθελε να μείνει στην ομάδα".

Για το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ: "Θα πάρουμε έναν παίκτη που πιστεύω ότι θα εντυπωσιαστείτε. Και ας έχουμε ανασταλτικό παράγοντα με τα capital controls. Είναι ο λόγος που δεν έχουν ξεκινήσει κάποιες χορηγίες".

Για την βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ προς την ομάδα: " Κάνω έκκληση στους φίλους του ΠΑΟΚ. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια κι αυτό το βλέπουν. Πέρσι θα έπρεπε να είμαστε στον τελικό του κυπέλλου και να παίρναμε το Κύπελλο. Όλη η προσπάθεια αυτά τα τρία χρόνια να εκτιμηθεί και να έρθει κοντά μας ο κόσμος. Έχει μάθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ η ομάδα να φέρνει αποτελέσματα να είναι ψηλά και περιμένουν το κάτι παραπάνω ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

Αναχώρησε πλήρης για Μπρατισλάβα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (17/9) που έγινε στο "Παλατάκι". Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και η αποστολή του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη) αναχώρησε για την Μπρατισλάβα (μέσω Βελιγραδίου και Βιέννης), εκεί όπου θα γίνει το τουρνουά Royal Cup 2015.

Σε αυτό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του, σε τρία φιλικά που θα δώσει ο "Δικέφαλος". Την Παρασκευή (18/9) ο "Δικέφαλος" θα παίξει με την Ίντερ Μπρατισλάβας, το Σάββατο (19/9) με την Τσιμπόνα και την Κυριακή (20/9) με την Ζλάτορογκ.Λάσκο.

Στο μεταξύ λόγω capital controls, υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα για ένα ποσό 37.000 ευρώ που πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα. Για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί σχετικά η διοργανώτρια αρχή, το ποσό αυτό το έχει η ΚΑΕ και θέλει να λύσει το όλο ζήτημα από τον Ιούλη ακόμη. Το θέμα αυτό (με το συγκεκριμένο ποσό προς την διοργανώτρια αρχή) "αγγίζει" τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποτελεί ευθύνη του "Δικεφάλου".

Στους "ασπρόμαυρους" ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται θέμα αποβολής του ΠΑΟΚ από το Eurocup.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ