ΠΑΟΚ

Mαλέλης: "Δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία..."

Mαλέλης: "Δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία..."

Ο Μάνος Μαλέλης επιβεβαίωσε το καλό κλίμα που υπήρξε την Δευτέρα, στις επαφές που έκανε με υποψήφιους χορηγούς με θέμα την συνεργασία τους με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέραμε, την Δευτέρα (27/7) ο Μάνος Μαλέλης είχε νέες επαφές με υποψήφιους χορηγούς αναφορικά με το θέμα της συνεργασίας τους με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα, κάτι που επιβεβαίωσε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος θεωρεί πως δύσκολα να υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για τις συναντήσεις του με τους υποψήφιους χορηγούς:" Είχα μια συνάντηση πολύ καλή χθες και αισιοδοξώ. Ελπίζω πως μέχρι την Τετάρτη-Πέμπτη θα υπάρχει κάτι. Υπάρχουν πάνω από τρεις χορηγοί αλλά οι τρεις είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την φανέλα και για άλλες τέτοιες ενέργειες. Το σημαντικότερο είναι η επαναφορά του τραπεζικού συστήματος και γι' αυτό είμαι αισιόδοξος. Οι συζητήσεις πάντως είχαν έναν τέτοιο χαρακτήρα που δύσκολα θα χαλάσει μία συμφωνία".

Για τον Μαρκόπουλο:" Τον εκτιμώ πολύ τον κ. Μαρκόπουλο και φυσικά αυτός θα αποφασίσει για τις κινήσεις που χρειάζονται. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".

Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη:" Είναι ένα εξαιρετικό άτομο και ένας εξαιρετικός παίκτης και ελπίζω να ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί είναι ο στυλοβάτης της ομάδας. Ελπίζω να παραμείνει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μεγάλος άνθρωπος αλλά και αρχηγός της ομάδας".

Για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως θα πάρει άλλους 5-6 παίκτες ο ΠΑΟΚ. Μπορεί και τις επόμενες μέρες να έχουμε την πρώτη ανακοίνωση για τις χορηγίες και τότε θα εκφράσουμε το είδος και την μορφή της συμφωνίας".

Με μπλουζάκια των διαρκείας οι "Μπίδης", "Σαλού" και Τσόχλας

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, μαζί με κάθε εισιτήριο διαρκείας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παίρνουν και ένα μαύρο T-shirt με το σλόγκαν #pamepaok. Ο αρχηγός, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο Χρήστος Σαλούστρος αλλά και ο Απόλλωνας Τσόχλας έκαναν ένα διάλειμμα από την καθημερινή δουλειά στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και φωτογραφήθηκαν με τα νέα μπλουζάκια.

Mαλέλης: "Δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία..."
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ