ΠΑΟΚ

ΜακΓκραθ: "Είμαστε ομάδα που παλεύει..."

ΜακΓκραθ: "Είμαστε ομάδα που παλεύει..."

Για τα πρώτα δείγματα του φετινού ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντόνι ΜακΓκραθ. Τι δήλωσε o Aμερικανός.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντόνι ΜακΓκραθ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

" Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα μας και το αγωνιστικό στυλ το οποίο έχει. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο, δεν τα παρατάει ποτέ και μάχεται ως το τέλος του αγώνα.

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό μας στοιχείο, το οποίο μου αρέσει πολύ. Και στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες στο τέλος του αγώνα, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, αντέξαμε στην πίεση, κάναμε το σωστό και πήραμε το αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι ο Χάτσερ, η αντίπαλη ομάδα άρχισε να μας πιέζει πολύ, οπότε η δουλειά μας έγινε πιο δύσκολη, έπρεπε να προστατεύσουμε την μπάλα, να βγάλουμε με σωστό τρόπο τα συστήματά μας και για να γίνουν όλα αυτά έπρεπε και εγώ, αλλά όλοι μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε, παίζοντας χωρίς τον Χάτσερ, αλλά και χωρίς τον Λάζαρο".

Για τον τραυματισμό του Χάτσερ, τόνισε: " Νομίζω ότι είναι σκληρός παίκτης. Εγινε κάτι σε ένα φιλικό παιχνίδι, που συνήθως δεν συμβαίνει, αλλά νομίζω ότι θα το ξεπεράσει και θα είναι μαζί μας την Τρίτη".

Για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, είπε: " Είναι ακόμη νωρίς για όλους στη σεζόν, αλλά νομίζω ότι βρισκόμαστε σαν ομάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όταν παίζεις σε μικρό γήπεδο τα πράγματα πάντα είναι διαφορετικά, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, όσο όλες οι ομάδες μπορούν να είναι έτοιμες αυτή την περίοδο".

Για την δική του παρουσία: " Δουλεύουμε πολύ σκληρά σαν ομάδα. Νομίζω ότι πηγαίνω καλά και όλοι μας πάμε καλά. Αισθάνομαι καλά, πολύ άνετα, την ομάδα την γνωρίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μας καλά. Οσο περνά ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ