ΠΑΟΚ

Λώτσος: "Είναι κοντά η παραμονή του Λάνγκφορντ"

Λώτσος: "Είναι κοντά η παραμονή του Λάνγκφορντ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του, Κέβιν Λάνγκφορντ τονίζει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες παραμονής του Αμερικανού στον ΠΑΟΚ

Tην άποψη πως ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Συγκεκριμένα τόνισε:

" Σε μια-δυο μέρες θα έχουμε τελειώσει. Μπορώ να πω πως έχει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να μείνει ο Λάνγκφορντ στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τελικά αν θα γίνει αυτό ή όχι, αλλά μπορεί να είμαστε κοντά και στο συγκεκριμένο δεδομένο. Παίζει μεγάλο ρόλο στη σκέψη του Κέβιν η συνεργασία που είχε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ. Την δεδομένη στιγμή οι προτάσεις που υπάρχουν στα χέρια μας δεν απέχουν πολύ, σε οικονομικό επίπεδο, από αυτήν του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν δε διαφοροποιηθεί η κατάσταση, η ζυγαριά για τον Κέβιν γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ".

Έχει δύο προτάσεις

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο εκπρόσωπός του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτή την στιγμή έχει δύο προτάσεις. Μία από την Ισπανία και μία από την Γαλλία.... Είναι όμως κοντά στα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ, άρα αυτό είναι θετικό για τον "Δικέφαλο". Ο Αμερικανός αν συμφωνήσει με τον "Δικέφαλο", έχει πρόθεση να το κάνει για έναν χρόνο αν και οι "ασπρόμαυροι" τον θέλουν για δύο χρόνια. Κατά τα άλλα, σχετικά με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, από τον "Δικέφαλο" δεν έχουν μεταφέρει κάτι στον Λάζαρο Παπαδόπουλο αναφορικά με συμμετοχή του στις προπονήσεις. Πάντως ο ίδιος ο "Λάζος" ενδεχομένως να εξέταζε μια σοβαρή πρόταση που θα του γινόταν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ