ΠΑΟΚ

Λιάπης: "Σαν αδελφός μου ο Βασιλειάδης"

Λιάπης: "Σαν αδελφός μου ο Βασιλειάδης"
Λιάπης Βασιλειάδης ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Λιάπης μέσω του Sport24.gr... στάζει μέλι για τον Κώστα Βασιλειάδη τον οποίο ευχαριστεί για την στήριξη που είχε στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρει πως μελλοντικά θέλει να γυρίσει στον "Δικέφαλο".

Την Πέμπτη από την ΚΑΕ ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του Μιχάλη Λιάπη, μια εξέλιξη απόλυτα αναμενόμενη. Από τον Ιούνη είχαμε αναφέρει πως ο νεαρός αναζητά νέα ομάδα καθώς ήθελε να μετακομίσει σε σύλλογο που θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο παίκτης το επιβεβαίωσε μιλώντας στο Sport24.gr.

Αρχικά είπε: " Φεύγω λόγω αγωνιστικού ρόλου γιατί δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το να είμαι ο 12ος παίκτης στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Ηρθα στην ομάδα από μικρός και φεύγω σαν άνδρας".

Ο Λιάπης προχώρησε σε... πολλά "ευχαριστώ" ξεκινώντας από τον Σούλη Μαρκόπουλο και καταλήγοντας στον Κώστα Βασιλειάδη. "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σούλη που με βοήθησε και ανδρώθηκα μαζί του, ευχαριστώ όλο το σταφ, τους διοικούντες, τους πρώην συμπαίκτες μου, τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με στήριζε πολύ και κυρίως τον Κώστα Βασιλειάδη", τόνισε ο 21χρονος γκαρντ ο οποίος έσταζε μέλι για τον νυν παίκτη της ΑΕΚ υπογραμμίζοντας για το διάστημα της συνεργασίας τους στον "Δικέφαλο" πως " τον έβλεπα σαν αδελφό μου.

Με βοήθησε πολύ την περσινή χρονιά και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Με συμβούλευε καθημερινά μπασκετικά αλλά και γενικά και με στήριζε όταν με έβλεπε να είμαι στενοχωρημένος ή απογοητευμένος. Ηταν πολύ καλός συμπαίκτης, είναι σωστός επαγγελματίας και από τους καλύτερους παίκτες που συνεργάστηκα. Ο Βασιλειάδης είναι ένας από τα πρότυπά μου ως παίκτης".

Στο μυαλό του Λιάπη (θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, άσχετα αν στον ΠΑΟΚ δεν του έδωσαν τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε) είναι μελλοντικά να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" έχοντας φυσικά έναν πιο δραστήριο ρόλο αγωνιστικά. "Τον ΠΑΟΚ τον βλέπω σαν οικογένειά μου. Φεύγω φιλικά από την ομάδα. Θα ήθελα να επιστρέψω αργότερα στον ΠΑΟΚ έχοντας δραστήριο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι", ανέφερε ο νεαρός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ